#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Bu anket kapanacak: .
Neden biz efsanelerle vakti zamanında yolları ayıramıyoruz anlamıyorum Icardi’ye senin fizik ölmüş biz Şampiyonlar Ligi’nde rekabetçi bir takım olmak istiyoruz senle olmaz deyip teşekkürler deyip vedalaşmak çok mu zordu.
Aslında ayırıyoruz, muslera ve mertens gitti sırada icardi var

Bu kulubu taraftar yönetecekse dursun bosuna koltuğu işgal etmesin.

#dursundurmasın
#dursunbizisal
#dursunparalarnerede

Neden biz efsanelerle vakti zamanında yolları ayıramıyoruz anlamıyorum Icardi’ye senin fizik ölmüş biz Şampiyonlar Ligi’nde rekabetçi bir takım olmak istiyoruz senle olmaz deyip teşekkürler deyip vedalaşmak çok mu zordu.
Lemina ile neden sözleşme imzalanıyorsa Icardi ile de yönetimin sözleşme uzatmayı istemesinin sebebi o

Lemina 'nın yerine bakılan oyuncuların maliyeti 20 mil.€ 'yu buluyordu haberleri çıkmıştı şimdi baktılar genç u23 kuralına uygun forvetlerin maliyeti 25 mil.€ 'yu filan buluyor bari Icardi ile sözleşme uzatalım derdindeler bence

Hı takım planlaması, kadro mühendisliği şampiyonlar ligi seviyesinde 33 yaşındaki Lemina ve Icardi ile ne yapacağımız filan yönetimden kimsenin umrunda mı? Belli ki değil sonra Orta saha için, 10 numara için, kanat için stoper için u23 kuralına uygun kiralık+opsiyon ile kimi ikna edebiliyorlarsa onu getirecekler Lesley filan gibi

Profesyonellik yok. Alaturka hersey. Ortadogu usulu. Dursun direk bir adam degil ki ciksin Icardiye gerekeni soyleyip gururunu oksasin ve iyi ayrilsin. Direk bir adam olaydi, Erden Timur'la bu sekilde mi ayrilirdi? Koylu kurnazi, 10 tilki var kafasinda sonuc bombok

Çok şukür.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim bu süreci öyle bir eline yüzüne bulaştırdı ki Icardi gidiyor haberini bayram havasıyla karşılıyoruz. Ne vardı 9 Mayıs Antalya maçının ardınan 1 hafta 10 gün oturup Icardi ile sözleşme konusunu oturup konuşsalar süreç buraya kadar gelmeden çözseler keşke

1 ay önce olması gereken şimdi oluyor. Dursun Özbek istediğini aldı bu süreçten bence. İcardi'yi gönderen başkan olmadı kendince. Artık kimse istemedi, İcardi de o kadar beklememize rağmen cevap vermedi diyecek. Onun dışında böyle zaman da kazandır. Herhalde bu gece yada yarın gelmesine karar verilen, bitmeye yakın u23 santrafor da piyasaya çıkar.

1 ay önce olması gereken şimdi oluyor. Dursun Özbek istediğini aldı bu süreçten bence. İcardi'yi gönderen başkan olmadı kendince. Artık kimse istemedi, İcardi de o kadar beklememize rağmen cevap vermedi diyecek. Onun dışında böyle zaman da kazandır. Herhalde bu gece yada yarın gelmesine karar verilen, bitmeye yakın u23 santrafor da piyasaya çıkar.

Pono yarın maçtan sonra elenirlerse gelir okey verirse Başkan da rakamlara.

Geri
Üst Alt