#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Hocam da at gibi hatunu bulunca affetmiyor..ne hikmetse erkekle roportaji yok : )
Hocanın mesajını anlamamışsınız :ubulut:

1784119855138.webp

Ben onun geleceğini pek sanmıyorum zorunlu satın alma ile. Kiev'de başka türlü vermez bence. Kader Meite, İlenikhana, Evan Ferguson gibi isimler daha oluru var gibi sanki kiralık+ isteğe bağlı opsiyon yada %60'ında oynarsa şartlı zorunlu satın alma gibi.
Çocuk bizi istiyormuş.

Benim fikrim tamamen sakatlanmasa bizimkilerin hedefi Xavi Simons olacaktı bence, Tottenham çok fransfer yapıyor sirkülasyon çok olacak orda bir kiralama yoklanacaktı bence sakatlanınca yalan oldu, Musiala,Palmer,Foden gibi oyuncuların bize geleceğine pek inanmıyorum,sakatlık konusu olmasa Kudus'te denenilebilirdi mesela ama ,tabi ki Osimhen'e de hiçbirimiz inanmazdık ama şuan yönetimde o vasfı göremiyoruz, beceriden çok Galatasaray'ımız nasibi kısmeti açıktır ona güveniyoruz hayırlısı artık

Bu gün Kap kapalı mı? Nerede kardeşim Lesley açıklaması? :asd:

Screaming Flame Thrower GIF by ENSI
One Love Fire GIF by Dasvibes

Sneijder taraftarin yuzde 90 i gonderilmesin istiyordu.Cunku Sneijder her ne kadar bizden gittikten sonra performansi dusmus de olsa iyi bir sezon gecirmisti.Burda İcardinin sakatlik sonrasi hem kilo hem performans hem de buna ragmen hicbir ozveri gostermemesi var.Kemerburgazda calisan futbolcularin emegine saygisizliktir bu.Ancak bunu Dursun goremiyor.
Öyle deme birsürü taraftar var hala gitmesini istemeyen. Gercekleri algiliyamiyorlar, sonra kendileri basliyor küfür moda.

Osimhen'in afrikalı oyuncuların üzerinde büyük bir etkisi var kendinden büyük olan Lemina bile Osimhen'in liderliğini kabul etmiş ve arkasında yer alıyor, o yüzden ben Osimhen'in takımı adı altında Lemina'yı tutmak istediğimizi düşünüyorum, hatta bir sürpriz olarak Torreira'da sürpriz ayrılık olursa şaşırmam

Tr Kupası Alanya deplasmanı mıydı tam emin değilim İcardi oraya gitmemişti ve bazı oyuncuları rotasyona sokamamıştı hoca hatta maç sonu ya da öncesi gönderme yapmıştı, o andan beri zaten kadro planlamasında İcardi olmamalıydı.

Serhan ikinci imza an meselesi dedi ustune yatti

Tolgahan da ikinci hayirli olsun twitine kum saati atti simdi ölu taklidi yapiyor

Ulan dursun harbiden son söz ondan geciyor oda keyfini bekliyor herhlade

Geri
Üst Alt