- 23 Ocak 2019
- 24.688
- 32.295
- 2.233
Hocanın mesajını anlamamışsınızHocam da at gibi hatunu bulunca affetmiyor..ne hikmetse erkekle roportaji yok : )

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın mesajını anlamamışsınızHocam da at gibi hatunu bulunca affetmiyor..ne hikmetse erkekle roportaji yok : )

Bruno Fernandes'e yaşlı diyen gördüm abi kusucam artıkFoden'i de begenmeyecek durumumuz yok bu kadari da simariklik olur.
Gelir gelmez bilemem orasini.
Ben daha cok Cole Palmer'ciyim bu arada.
Çocuk bizi istiyormuş.Ben onun geleceğini pek sanmıyorum zorunlu satın alma ile. Kiev'de başka türlü vermez bence. Kader Meite, İlenikhana, Evan Ferguson gibi isimler daha oluru var gibi sanki kiralık+ isteğe bağlı opsiyon yada %60'ında oynarsa şartlı zorunlu satın alma gibi.
Bunun konuşması da bitmiyor ha yeni sezon hazırlıkları varken başka işi gücü yok mu
Öyle deme birsürü taraftar var hala gitmesini istemeyen. Gercekleri algiliyamiyorlar, sonra kendileri basliyor küfür moda.Sneijder taraftarin yuzde 90 i gonderilmesin istiyordu.Cunku Sneijder her ne kadar bizden gittikten sonra performansi dusmus de olsa iyi bir sezon gecirmisti.Burda İcardinin sakatlik sonrasi hem kilo hem performans hem de buna ragmen hicbir ozveri gostermemesi var.Kemerburgazda calisan futbolcularin emegine saygisizliktir bu.Ancak bunu Dursun goremiyor.
Gelmez abi foden bize düşürmezler pl den kaparlar çok zorFoden'i de begenmeyecek durumumuz yok bu kadari da simariklik olur.
Gelir gelmez bilemem orasini.
Ben daha cok Cole Palmer'ciyim bu arada.
Tek ceza para cezasi degil.Adamlarda sınırsız para var, ceza alsalar ne olacak
Olabilir de Kiev'in yerine bakıyorum şarta bağlı satın alma ile vermeyi kabul etmezler gibi geliyor bana. Ya zorunlu satın alma yada direk bonservisi ile verirler sanki. Bizimkiler böyle bir teklif yapar mı? Zor.Çocuk bizi istiyormuş.
Hoca yarın tüm bilgileri dökülecektir
Haber getirdim.