#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
20918.jpg

Musiala'ya yapılan 1 milyon euro kiralık + şarta bağlı zorunlu opsiyon teklifi karşısında adeta şaşkına dönen Bavyera yönetimi önce teklife cevap vermek istemedi. Daha sonra başkan devreye girerek karşı teklif hazırladı. Bayern ekibinin karşı teklifinde bütün masrafları Bayern'e ait olmak şartıyla başta başkan Dursun Özbek olmak üzere bu teklifte emeği geçen herkesi Münih'in ünlü hastanesi Klinikum Großhadern'de kapsamlı bir beyin tomogrofisine ve checkup'a sokara akıl sağlığının yerinde olup olmadığına karar verecekleri yer aldı.
Şu an Özbek kurmaylarıyla toplanıda, bu teklife cevap hazırlığıi çinde

bazen ben de fmde haalanda falan teklif yapıyorum öyle keyfi championship takımındayken

Lan sallayacaksınız bari musiala ya 50-60 teklif edildi diyin insan hayal kursun, kiralık nedir yahu Kolpanın da bi onuru haysiyeti var

Son düzenleme:
En son Osimhen gelecek dediklerinde böyle gülmüştüm. (Sonra geldi işte.)

Bir iki kisi musiala diyor ve bazi arkadaslar hemen hayal kurmaya basliyor. Dursun tabi oyalar kandirir bizi
Yahu sıfır hareketle geçen bir transfer dönemi, insanlar goygoyuna bakıyor burada zaten. Dursunu da yönetimin geri kalanını da hepimiz biliyoruz zaten, ne kandırması :asd:

musiala-musiala-bayern.gif
foden-phil.gif
cole-palmer-palmer.gif

giphy.gif
dadbd6141c1522ee949eb088db3b13fc.gif
dani-olmo.gif

trans döneminin tek olumlu hususu greenwood transferinin akabinde bonucci iskenderin gözyaşlarıyla forumdan uzaklaşması şu ana kadar

Geri
Üst Alt