#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Bu anket kapanacak: .
giphy.gif
Sen güneşini gönder ve seyret
Ben nasıl bir bahar..
Çekinme
Aşk açacak her yer..
Ne durdun?
İlk dokunan yanar
brahim-diaz-brahim-diaz-real-madrid.gif

Bence bütün muhabilerde ilk ağızdan söylediği için en yakın 10 numara yüzde 65 brahim diaz

Istiyosak alma ihtimalimiz yuksek💯

28 temmuz kova dolunayi ve 13 ağustos gunes tutulması bizi kendisine onu da bize mühürluyor...💣

IMG_9053.webp

İşte özlenen kare

Formda 1 Jelert..

Musiala foden falan bu işlerin oluru yok musiala halen çok genç adam aktif olarak kendi yaş kategorisinin en elit 3-4 oyuncusundan biri sakatlık geçirmese bambaşka rakamlar konuşulurdu zaten

Sezon icinde bilmem kimler kapimizi calacak sukadar para teklif edecek oyuncularimiza diyorlar sezon bitiyor ne gelen var ne giden, bir kere de söyle bir sezonda iki üc oyuncu nezaman satacagiz onu merak ediyorum
Çok basit ahbap çavuş ilişkisiyle yönetim oluşturulmadığın zaman, Doğru işi bilen insanları yönetimw aldığın zaman, Rezalet transfer dönemleri geçirmediğimiz zaman.
Birde bazı oyuncuları piyasası varken ederinden fazla istemeyip satacaksın.Mesela nelson gibi..Burada dediğimiz zaman yok 20. Milyona satırlır mı yok 30 milyona satılır mı deniliyordu.İşte başımızdakilerde böyle düşünüyor.Şimdi göndermek için taklalar atıyorsun.

Yani alırken çok ciddi hatalar yapmazsak satışlarımızda düzelir.Ayrıca piyasa yapmış bazı adamları anında gönderceksin..Bu kadar basit..

Ilk resmi maça 1 ay var takımda 10 numara,Kanat ve forvet yedeği yok. Dursun Allah seni bildiği gibi yapsın. Beceri yoksunu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmkanınız olsa kadro mu yapardınız kardio mu?

Geri
Üst Alt