#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Brahim fb yi reddetmiş diyorlar bize ok demiş güya bayadır uğraşıyorlardı

Ben de tecrübeli baba 10 no istiyorum da piyasada maks 30 milyon euro verip çözebileceğimiz kim var?

Biraz bakınca da hep Brandt, Coutinho gibi free agent oyuncular çıkıyor.
İşte asıl sıkıntı da bu bakıyorum piyasada bize uygun 10 numara çok aklıma gelmiyor, Bruno,Odegaard,Olmo veya Musiala gibi oyuncular bize gelmeyeceğine göre ya cidden gemileri yakıp Baumgartner, De Ketelaere veya Sancet gibi oyunculara parayı dökeceğiz ya da Dursun Özbek yine kiralık+opsiyon ile hiç olmayacak birini bulurlar

IMG_0933.webp

Sarayı gönderip şöyle bir 8 almak lazım

İsmi geçenler arasında Osimhen'in tarzına en çok benzeyen oyuncu bu ve Djiu ama İlenikhana vücudunu kullanma da daha marifetli gibi geldi sanki bana. Onun dışında en garanti ve hazır olarak gördüğüm oyuncu da Stassin bence. Pono hakkında hiç bir fikrim yok.

Scout raporlarına göre stassin en iyisi franculino 2. İyi. Pono şüpheli. Benim izlediğim videolara göre osimhen yedeği olarak franculino kanat ve 10 no yedeği de oynayabilsin dersek stassin. Tekniği en iyi olan stassin golcülüğü iyi olan franculino diğerleri ya tutarsa transferi olur bizim seviyemizde. Stassin olsa çok sevinirim.

100e musiala alacağız ama başka transfer yok, okey misiniz değil misiniz?

Geri
Üst Alt