Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.377
- 2.888
- 1.148
Geriden geliyorum musiala okuyorum. Okumaya devam etmeden cikis yapiyorum iyi günler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BuendiaBen de tecrübeli baba 10 no istiyorum da piyasada maks 30 milyon euro verip çözebileceğimiz kim var?
Biraz bakınca da hep Brandt, Coutinho gibi free agent oyuncular çıkıyor.
İşte asıl sıkıntı da bu bakıyorum piyasada bize uygun 10 numara çok aklıma gelmiyor, Bruno,Odegaard,Olmo veya Musiala gibi oyuncular bize gelmeyeceğine göre ya cidden gemileri yakıp Baumgartner, De Ketelaere veya Sancet gibi oyunculara parayı dökeceğiz ya da Dursun Özbek yine kiralık+opsiyon ile hiç olmayacak birini bulurlarBen de tecrübeli baba 10 no istiyorum da piyasada maks 30 milyon euro verip çözebileceğimiz kim var?
Biraz bakınca da hep Brandt, Coutinho gibi free agent oyuncular çıkıyor.
herif global sallamağa baslamis
Paylaşma diyebilirsiniz paylaşanlara
İsmi geçenler arasında Osimhen'in tarzına en çok benzeyen oyuncu bu ve Djiu ama İlenikhana vücudunu kullanma da daha marifetli gibi geldi sanki bana. Onun dışında en garanti ve hazır olarak gördüğüm oyuncu da Stassin bence. Pono hakkında hiç bir fikrim yok.
Ahmedim bende geç geliyorum eğer Musiala muhabbeti yapıldıysa hiç gelmeyeyim yarıda bırakayımGeriden geliyorum musiala okuyorum. Okumaya devam etmeden cikis yapiyorum iyi günler.
100e musiala alacağız ama başka transfer yok, okey misiniz değil misiniz?
Leziz bir kardeşimize benziyor ama bize yar etmezler gibi..
Kabahat bizde, takipten cikmaliyiz.Bu herif niye yasaklanmadi? Manzambi yarin saglik kontrolundan gececekmis. Takim arkadaslari ile vedalasmis