Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.482
- 14.254
- 2.828
Singo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Yağmur kaçınılmazsa şemşiyeyi açtığında zevk almaya bakacaksın MuradımGerekirse gizlice sengonun maaşının bir kısmını ödeyip dehleyecegiz. Buyuk bir şemsiye aldik açmak icin zorlamaya gerek yok.
tamam ama adama sallamak yok hocam
Bir sezon boyunca 3 - 5 maç kaçırsın zaten büyük transfer yapar, devamlılık en büyük engeliSingo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Ne olursa olsun bi sağ beke bu kadar para verilmez. Performans alıp satacaksın abi. Kaldı ki kimse bunu garanti edemez singo bile edemez bişeyi yokmuş mesela dk da ama ağladı neden çünkü bizdeki gibi sakatlandı sandı herif kendini. Demek ki ciddi potansiyel sahibiSingo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Zevki sengoyu bizden alacak enayi alsin AzizimYağmur kaçınılmazsa şemşiyeyi açtığında zevk almaya bakacaksın Muradım![]()
olgun yabancı stopersingo -- inter
kutucu+jelert zu göztepe -- arda okan zu gs
gs sağ bek mevkii: sallai + arda okan
Hoca Nhaga yi da kullanmayacagini düşünürse 1 yıl full oynayacağı bir takıma kiralık verir. Son durum 9+1 olur diye tahmin ediyorum.Yabancı kuralında en rahat biziz şu an. Nelsonun talipleri vardı ordan 3-5 kağıt bi şeyler kazanırız ordan Jelert'in de maaşı düşük o da bi yerlere kiralanır ondan sonra 9+2yiz şu an. 1 tane baba 2 tane genç alabiliriz. Can işi olmazsa baba transferi 10a yaparız kanada ve forvete de genç alırız muhtemelen. Can işi olursa baba transferi kanada yaparız pek bütçe kalmayacağı için belki Lang tekrar alınabilir.
Ama şemsiyesiz kalırsak ahmak ıslatana yakalanabiliriz Muradım sağanak yağışımZevki sengoyu bizden alacak enayi alsin Azizim![]()
Caferinim olgun yabancı stoper Baresi,olgun yabancı stoper
olgun yabancı 10 no
şahane olurdu doğrusu