#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Singo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Jimmy Fallon Yes GIF

Singo bu sezon sakatlanmayacak sözü versem kalsın dermisiniz
Ne olursa olsun bi sağ beke bu kadar para verilmez. Performans alıp satacaksın abi. Kaldı ki kimse bunu garanti edemez singo bile edemez bişeyi yokmuş mesela dk da ama ağladı neden çünkü bizdeki gibi sakatlandı sandı herif kendini. Demek ki ciddi potansiyel sahibi

Yabancı kuralında en rahat biziz şu an. Nelsonun talipleri vardı ordan 3-5 kağıt bi şeyler kazanırız ordan Jelert'in de maaşı düşük o da bi yerlere kiralanır ondan sonra 9+2yiz şu an. 1 tane baba 2 tane genç alabiliriz. Can işi olmazsa baba transferi 10a yaparız kanada ve forvete de genç alırız muhtemelen. Can işi olursa baba transferi kanada yaparız pek bütçe kalmayacağı için belki Lang tekrar alınabilir.
Hoca Nhaga yi da kullanmayacagini düşünürse 1 yıl full oynayacağı bir takıma kiralık verir. Son durum 9+1 olur diye tahmin ediyorum.

Singo'yu 30-40 civarı satıp 35-40a Ferdi'yi alalım bir şekilde bonus falan, tüm yabancı sınırı stresi biter

İcardinin gidişiyle yaşına bakılmaksızın 1 yıldız futbolcu yerimiz açıldı umarım sağlam herkesi mutlu edecek bir 10 numara çekeriz

Sf 10 no parasına bek oynata(ma)yacak seviyede olmadığımızı konuşmağa gerek olmadığını düşünüyorum.

singo'yu satma ihtimalin varsa satarsın
çok üzerine düşünecek bir durum yok
adamı doğru düzgün sahaya çıkaramıyoruz

Sallai ile ferdi arasında çok büyük fark yok bence bu arada. Sallainin oyun kuruculuğu da ortalamanın baya üzerinde. Bekte sıkıntı yaşarsak solda yaşarız Sallainin bizi yarı yolda bırakacağını zannetmiyorum. Karakterli, istikrarlı kemik gibi topçu

Omar El Hilali ile gorusmelere simdiden baslayalim
Scout ekibimizin eski goz agrisi

bek transferine hic gırmeyelım

Geri
Üst Alt