#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
source.gif

Sara bizde 87 maçta 8 gol 15 asist yapmış, ki asistlerin büyük çoğunluğu duran top.
Torreira aynı sürede 94 maç 10 gol 12 asist.

Oyun tek başına gol ve asist üzerinden okunamaz elbette ama Sara da diğer meziyetler de yok doğru düzgün. Bu heriften verdiğimiz parayı çıkararak kurtulabilsek şahane olacak.
Torreira 4 senedir sara 2 senedir bizde sizce maç sayıları doğru mudur?

1 yıllık kiralık Musiala’nın bize ne faydası olacak ki?

Eğer amacımız bu adam burada tekrar şahlansın, Osi gibi 60-70 bir para veririz ve satın almaya çalışırız ise başka tabii
Musiala gelmek istiyor, bayern birakiyor da biz düsünüyoruz.

Kusura bakmayin da Musiala, Mbappe, Yamal, felan ayarinda. Sirf bacagi kirildi diye tam toparlanamadi. Bayernin gözbebegi Musiala

Ondan değil ki abi, Musiala gerçekten iyi durumda değil ve gözüken bizim 1 tane 23 yaş üstü hakkımız var. Evet tabii ki Musiala inanılmaz bir yetenek ama sakatlıktan çok leş döndü ve hani tek 23 yaş üstü hakkımızda bu kadar büyük kumar (tabii ki tutarsa kazancı da büyük olur) bana çok riskli geldi sadece.

23 yaş üstü hakkımız daha fazla olsaydı %100 isterdim

Edit: kuralı tam bilmiyorum Musiala şubat 2003 doğumlu ve kurala uymuyor diye böyle söyledim, kurala uyuyorsa başka tabii
Musiala 2003'lü yani +4'e giriyor.

Girmez. 2004 ve sonrası doğumlu olacak. Önümüzdeki sezon 2005, bir sonraki sezon 2006.
Onceki postta sana gorseli attim ya ben, 2003 dogumlu yaziyor. Diger dediklerin de dogru bilgi degil. (2005 ve 2006 diye bir sey yok)

Geri
Üst Alt