- 20 Mayıs 2019
- 10.746
- 10.307
- 1.473
sara şut
singo şut
can long
kadayıf 10 no
adam yiyen beygir orta saha
singo şut
can long
kadayıf 10 no
adam yiyen beygir orta saha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
post rezervasyonu mu yoksa amsterdam bugün çok mu bayık ?SON DAKIKA
Gabriel Sara aston villa isi isiniyor
ne yedin kahvaltidapost rezervasyonu mu yoksa amsterdam bugün çok mu bayık ?
Torreira 4 senedir sara 2 senedir bizde sizce maç sayıları doğru mudur?Sara bizde 87 maçta 8 gol 15 asist yapmış, ki asistlerin büyük çoğunluğu duran top.
Torreira aynı sürede 94 maç 10 gol 12 asist.
Oyun tek başına gol ve asist üzerinden okunamaz elbette ama Sara da diğer meziyetler de yok doğru düzgün. Bu heriften verdiğimiz parayı çıkararak kurtulabilsek şahane olacak.
Kısık ateşte mi?Gabriel Sara aston villa isi isiniyor
orta dereceKısık ateşte mi?![]()
Torreira'nın son iki sezon verileri bunlar. Aynı süredeki verilerini karşılaştırdım.Torreira 4 senedir sara 2 senedir bizde sizce maç sayıları doğru mudur?
Musiala gelmek istiyor, bayern birakiyor da biz düsünüyoruz.1 yıllık kiralık Musiala’nın bize ne faydası olacak ki?
Eğer amacımız bu adam burada tekrar şahlansın, Osi gibi 60-70 bir para veririz ve satın almaya çalışırız ise başka tabii
Musiala 2003'lü yani +4'e giriyor.Ondan değil ki abi, Musiala gerçekten iyi durumda değil ve gözüken bizim 1 tane 23 yaş üstü hakkımız var. Evet tabii ki Musiala inanılmaz bir yetenek ama sakatlıktan çok leş döndü ve hani tek 23 yaş üstü hakkımızda bu kadar büyük kumar (tabii ki tutarsa kazancı da büyük olur) bana çok riskli geldi sadece.
23 yaş üstü hakkımız daha fazla olsaydı %100 isterdim
Edit: kuralı tam bilmiyorum Musiala şubat 2003 doğumlu ve kurala uymuyor diye böyle söyledim, kurala uyuyorsa başka tabii
Girmez. 2004 ve sonrası doğumlu olacak. Önümüzdeki sezon 2005, bir sonraki sezon 2006.Musiala 2003'lü yani +4'e giriyor.
Onceki postta sana gorseli attim ya ben, 2003 dogumlu yaziyor. Diger dediklerin de dogru bilgi degil. (2005 ve 2006 diye bir sey yok)Girmez. 2004 ve sonrası doğumlu olacak. Önümüzdeki sezon 2005, bir sonraki sezon 2006.
Tam kural ne acaba? 1 Ocak 2003 öncesi mi olmalı? Çünkü kendisi şubat doğumlu
1 Ocak 2004 ve sonrası doğumlu olmalı.
Yusuf altyapıdan sayılmıyor. 15-21 yaş arasında 3 yıl geçirmesi gerekirdi. 3. kaleci olarak altyapıdan yetişen kim gelebilir bakmak gerekiyor.Jankat
Yunus
Yusuf Akçiçek
3. kaleci
Metehan şut
Giriyor.Girmez. 2004 ve sonrası doğumlu olacak. Önümüzdeki sezon 2005, bir sonraki sezon 2006.
Güncel hali;Girmez. 2004 ve sonrası doğumlu olacak. Önümüzdeki sezon 2005, bir sonraki sezon 2006.