#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Kaan-Günay-Metehan-Kazım-Nelsson-Jelert-Ahmed-Halil şutingen

asdasd.webp

asddasasd.webp

Tel'in potansiyelini hepimiz biliyoruz ama bu düşünceye katılmıyorum. Üstte de paylaşıldığı gibi net bir forvet ile birlikte rotasyona dahil edilecekse muhteşem bir iş olur düşüncesindeyim ama bize orta saha forvet / kanat bağlantısını sağlayacak topla göbekten dribbling yapacak, oyun aklı yüksek net bir 10/8 şart bu senaryoda. Yoksa Tel hem forveti, hem kanatları hatta 10 numra pozisyonunu bile yedekleyebilecek bir isim.

Okan hoca ön tarafa 3 transfer istediğini söyledi zaten. Kanat-10 numara-Yedek santrafor

Tel bu denklemde kanat için düşünülüyordur.

Khannous'un gündeme gelmemesi de ilginç Ali Dursun menajerliğini aldı

Reijnders'in oynayacagi yer Sara'nin yeri, yani partneri Lemina, Torreira yada Lesley falan olur. Forvet arkasi degil kendisi.

Hoca yine Osimhen'in arkasinda ikinci forvet tarzi bir oyuncu bakiyorsa Can Uzun mantikli ama yinede bir oyuncuya bagli kalmamak ve takim ici rekabeti dusunurek hem Can hem Enciso alinmali. Bunlardan birini forvet ve kanat rotasyonuna dahil edebilirsin her daim.

Diaz'da cok yonlu bir oyuncu, hem sag kanat hem 10 numara oynamayi bilen birisi. Mesela Diaz alinirsa Can ya da Enciso arasinda tercih yapmak gerekir, ikisi olmaz.
Belki Sara satılır, ama o satılırken hemen yeri doldurulmalı yoksa elimizde şu kadar para var diyip gidersek 20 lik oyuncu 30 30 luk 40 olur biz de oyuncu alamayız. Ben Lesley ile iyi olacağını düşünüyorum Sara’nın bu arada. Ama kendisi bence gitmek istiyor öyle bir izlenim aldım. Sezonun son maçlarında oynamadı o sırada bir sakatlığı da yoktu diye hatırlıyorum.

Trabzon bitirdi sayılır transferleri, Fenerbahçe ve Beşiktaş da benzer şekilde harcamalar yapıyorlar. Benim korkum biz sınıra göre transferleri yaptıktan sonra yabancı sınırı gevşetilecek gibi. Fenerbahçe’de 7+2 fazlalık var şu an.
Bu sezon için bence bu mümkün değil. Bizim de opsiyonlu gitmemizin sebebi bence bu. Seneye muhtemelen sınır da federasyon da değişecek. Biz yine çok daha hazır girmiş olacağız transfer dönemine. İnşallah sezon sonu yine şampiyonluk gelecek, bu sefer gerçek anlamda fark açılacak. Kulübün önü her ne olursa olsun çok açık, bu yaz dönemini bir şekilde uçup kaçmadan ama sağlam hamlelerle geçirmeliyiz.

Lemina giderse Amiri ya da bedava Kessie falan zorlarız bence

Her kamburu 2 yılda atabiliyoruz sırtımızdan. Sıra Dursun dadır umarım

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz felaket şeytanın avukatlığı gibi olacak ama Erden Timur içeride bilerek uzun bundan dolayı tutuldu gibi, belki de aday olacaktı. İnsallah 2 yıl sonra başkanlığa aday olur ama kendisinin aday olacağını düşünmüyorum. Zaten içeride destek de vermeyeceklerdir üyeler, bir şekilde Galatasaray ın içini sömüren kişiler yine seçilir.

Bizde Sara satacaz hey yavrum hey

Bu sezon için bence bu mümkün değil. Bizim de opsiyonlu gitmemizin sebebi bence bu. Seneye muhtemelen sınır da federasyon da değişecek. Biz yine çok daha hazır girmiş olacağız transfer dönemine. İnşallah sezon sonu yine şampiyonluk gelecek, bu sefer gerçek anlamda fark açılacak. Kulübün önü her ne olursa olsun çok açık, bu yaz dönemini bir şekilde uçup kaçmadan ama sağlam hamlelerle geçirmeliyiz.
İnşallah doğru transferler yaparız, bunları yaparken de elimizi çabuk tutarız.

Çıkan isimleden sadece Musiala büyük bir topçu. O da yani sallamasyon tabii ki.

Can ve Enciso hariç çıkan isimler Trabzon Beşiktaş transferleri

Bu takıma 2 tane baba topçu transfer edilmelidir

He her yere u23 alalım anasını satayım

Biraz felaket şeytanın avukatlığı gibi olacak ama Erden Timur içeride bilerek uzun bundan dolayı tutuldu gibi, belki de aday olacaktı. İnsallah 2 yıl sonra başkanlığa aday olur ama kendisinin aday olacağını düşünmüyorum. Zaten içeride destek de vermeyeceklerdir üyeler, bir şekilde Galatasaray ın içini sömüren kişiler yine seçilir.
Tabi tabi Erden gelse beyzadeler ada için yatırım bulamaz toplasan 200 kisinin izlediği su topuna salon yaptıramazdı. Net katılıyorum Erden Timur'un secim sonrası çıkartılması ihtimaline

Çıkan isimleden sadece Musiala büyük bir topçu. O da yani sallamasyon tabii ki.

Geri kalan oyuncuların hepsi Can ve Enciso hariç Trabzon Beşiktaş transferleri

Bu takıma 2 tane baba topçu transfer edilmelidir

He her yere u23 alalım anasını satayım

Musiala KAP geldigindeki yuz ifadeni gormek isterim..

Geri
Üst Alt