- 23 Ocak 2019
- 24.740
- 32.360
- 2.233
Akşam, Cluj - Kiev maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolarda alakaları yok be, hava topu hiç yok videolarda mesela en başta.Ponomarenko baya iyi yalnız. Prime Şükür gibi. Skils izleyince öyle görünüyor.
Senin beğendiğin bir şey varmı agayetenek seti lafını ilk kim çıkardı ya
+4 u de iyi degerlendirmemiz renkdas Tel Lesley bu anlamda olumlu gozukuyor.1 tane onemli oyuncuya da para basacaz gibi ama muhtemelen agustosa kalir.bebelerle sampiyon olunmuyor
Bruno veya Diaz sart
Bence de bizim için seviyesi yetersiz videolara ve raporlara göre. B+ seviye topçu. Sadece Google yapay zeka övüyor. Onun da söylediği on şeyin dokuzu yanlıış zaten.Su Ukraynali cocuk bizde is yalmaz bi ara Misirli bi forvet almistik onun gibi sisiriyolar su ukraynali forveti umarim almayiz
Topla arası kim kötü dedi
herif topla güzel oynuyo o uzunluğa rağmen
Kestiği ortaya ve yaptığı gol vuruşunaa bak
Topla muthis gidiyo bu arada dikine
Torreira ve leminada gördüğümuz bisey değil 2 senedir
İnsan hayret ediyor yeni ortasaha böyle olunca
Doğru haklısın kafa golü bende göremedim. Ama işte videolara güven olmaz yinede çok iyi görünüyor skils videolarında.Videolarda alakaları yok be, hava topu hiç yok videolarda mesela en başta.
bu sorunun sorulacağı kişi ben değilimSenin beğendiğin bir şey varmı aga
Fena değil bizde +4te iş yaparNihayet yazdığıma geldiler Mathys Tel aradığımız adam
Ben zaten kanada attigi topları begendimBaşka videosunda da gördüm. Özelikle uzun top atmadada gayet iyi göründü. Tabi bunlar başarılı olduğu kesitler. Bakalım oynadıkça not vermek lazım
Hedef kim?Tel yem
8 Kasimda geliyo dayısıyegenimiz keramettin dogdu mu