#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Akşam, Cluj - Kiev maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı?

Su Ukraynali cocuk bizde is yalmaz bi ara Misirli bi forvet almistik onun gibi sisiriyolar su ukraynali forveti umarim almayiz
Bence de bizim için seviyesi yetersiz videolara ve raporlara göre. B+ seviye topçu. Sadece Google yapay zeka övüyor. Onun da söylediği on şeyin dokuzu yanlıış zaten.

Topla arası kim kötü dedi

herif topla güzel oynuyo o uzunluğa rağmen

Kestiği ortaya ve yaptığı gol vuruşunaa bak

Topla muthis gidiyo bu arada dikine

Torreira ve leminada gördüğümuz bisey değil 2 senedir

İnsan hayret ediyor yeni ortasaha böyle olunca

Başka videosunda da gördüm. Özelikle uzun top atmadada gayet iyi göründü. Tabi bunlar başarılı olduğu kesitler. Bakalım oynadıkça not vermek lazım

Başka videosunda da gördüm. Özelikle uzun top atmadada gayet iyi göründü. Tabi bunlar başarılı olduğu kesitler. Bakalım oynadıkça not vermek lazım
Ben zaten kanada attigi topları begendim

Adının çıktığı ilk gün bi videosu vardi.Direkt kanatlara aciyodu topu ve hem merkezden hem kanatlardan hücuma katiliyodu

Avrupa için Göğüs sponsoru bulunmadı sanirim. Bu baba transfer için gereken kaynağa, sponsoru destek için ikna etsinler

10 no için acele etmeye gerek yok daha epey zamanımız var Eylül ayında fırsat çıkabilir bekleyelim

Vallaha doing great things this season derken? Daha bir bok yaptigimiz yok. Kanatlarimiz eksik, 10 numara ne zamandan beri bosta ve genç patlama umacagimiz bir oyuncu bile yok dogru dürüst. Ayni zamanda Kaan Ayhan, Ahmed Kutucu, Nelsson, Jelert, Halil Dervisoglu ve bence Ilkay Gündogan & Roland Sallai dahil 7 oyuncuda çikmamiz lazim. Hiçte doing great thingslik birsey yok.

Geri
Üst Alt