- 31 Aralık 2015
- 14.611
- 9.547
- 1.588
İçimliyor.Sen napıyon şu anda mesela değerli hayatınla?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimliyor.Sen napıyon şu anda mesela değerli hayatınla?
Kendisi tam bir #10Yav neden adamın asıl mevkisinde oynatmıyoruzda sürekli devşirme yapıyoruz kardeşim sövecem ya
cimere şikayet ettim kolay gelsin40 sayfa okuyarak geldim. Nas süresinden başlayıp faizi arttirmak gibi nöbet.
İzdivaç ne zaman Kemal'im?Yav yeter bıktım her gün dünün aynısı. Yarin da transfer olmayacak.
2. mustafa Muhammed diyorlar ama bitiricilik olarak benziyor. Oda iyi başlayıp kırmızı kart sakatlık flan sicmisti. diğer özellikleri hiç benzemiyor devamlı geziyor boşa çıkıyor yaşına göre oyunu bayağı olgun valla çok beğendim. Sakatlık flan yaşamazsa en kötü aldığımız paraya satarız . Risk mi evet ama bu risk alınır. Tabi detaylı analiz etmek gerekiyor.Aynen öyle direk aklıma Dovbyk geldi en kötü Dovbyk - Vieri - Icardi arası bi potansiyel kesinlikle var. Duvar olmayı da beceriyor.
Son vuruş için koşacağı yeri çok iyi biliyor.
Ne izdivaçı yavİzdivaç ne zaman Kemal'im?
Zaten daha 1 tane verdi oda brahim iste ilk temas kuruldu demiş.tolgahanin son duyumlarini ozetleyebilecek var mi
seni gram ilgilendirmezSen napıyon şu anda mesela değerli hayatınla?
Şahsını kutlarım.Ne izdivaçı yav
Henüz tek duyum verdi Brahim için uğrasıliyormustolgahanin son duyumlarini ozetleyebilecek var mi