#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
sonuna kadar katıldığım bi yorum geldi koray gök'ten

"ben 38 yaşındayım, Galatasaray bu sene 5. şampiyonluğu yaşayamazsa, ben 5 sene üst üste şampiyonluk göremeden ölücem. Osimhen de kariyerinde bi daha 5 sene üst üste şampiyonluk göremez, hiç kimse. burada tarihe geçmek söz konusu. o yüzden yönetim buna göre hareket edecek, teknik heyet buna göre çalışacak, oyuncular buna göre oynayacak, bizler de buna göre sağ duyulu olmalıyız ve desteklemeliyiz"
Bu kadar fanatiklik iyi degil.

Kerem Övet: Galatasaray'ın esas problemi oyuncu satamamak. Çünkü sen önce menajer paralarını ödeyeceksin. Sen menajer paralarını ödemezsin hiçbir menajer ne sana aracılık yapar, ne teklif getirir.

Bizden bahsettiler ama anlamadım, pono galatasaray, greenwood fenerbahçe, trossard beşiktaş, şimdi de konyaspor dedi filan..

Bu kadar ilgili olmalarına şaşırdım..

PONO bildiğimiz Target Forward (Pivot Santrafor)
Vieri'ye benzettim. Duvar oluyor, koşuları iyi ama D. Kiev sığır press değil hatalarda press yapıyor sadece. Driplingi bu cüsseyle anca eski Icardi kadar. Yeterli..

Ufff kapıp defanstan top çıkarıyor çalımlarla, ateş ateş..

Duran Emmi geldi deyiver kızım!
Cendere cendere cendere cendere cendere cen

Ponoyu monoyu bilmem ama ortasahamız geçen sezon çok kötüydü.
Lemina eski Lemina değil, Torreira eski Torreira değil, Sara et mi balık mı belli değil..
Renato Nhaga ve Ugochukwu ile olacak iş değil. Bu takıma Torreira ve Lemina'dan daha iyisi lazım.

Geri
Üst Alt