#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Yamal tam bir osimhen topçusu aslında barca'da oynasa ortalığın anasını bellerler, trivela ile denediği pasları lewanın değilde osinin önüne saldığını düşün

Valla doğru da olsa Osiking'in Barça'da aradığını bulamayacağını düşünüyorum. Çünkü Barça kültüründe hep 1 yıldız parlatıp tüm takımı onun üzerine kurma olayı vardır. Şuan Barça Yamal'ın takımı. Önceden de Messi'nin takımıydı, ondan önce de Ronaldinho'nun. Osimhen'in olduğu takım Osimhen'in takımı olmalı biraz...

Erinç Bilican: Yönetim içerisinde o kadar kötü şeyler dönüyor ki. İcardi'nin vedası, düşünün ki ne İcardi'ye, ne Dursun Özbek'e ne de Okan hocaya yaramadı. Yönetim içindeki çift hatta üç başlılık yüzünden işler karıştı.

Erinç Bilican: İcardi'nin sezon içindeki durumundan dolayı takımda istemediğini yönetime bildirdiğini hepimiz biliyoruz. Peki yönetim neden hocaya inat İcardi'yi takımda tutmak istedi?

Erinç Bilican: Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Abdullah Kavukçu ve Eray Yazgan... Okan hoca dışında transferde fikir belirten isimler. İş dünyasında belki bunlardan çok rafine fikirler alabilirsin ama futbola dair ne biliyorlar ya da ne fikir sahibi olabilirler?

Erinç Bilican: Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Abdullah Kavukçu ve Eray Yazgan... Okan hoca dışında transferde fikir belirten isimler. İş dünyasında belki bunlardan çok rafine fikirler alabilirsin ama futbola dair ne biliyorlar ya da ne fikir sahibi olabilirler?
Futbol ve siyaset. Bu iki konuyu "bilmiyorum" diyen adam bulmak imkansıza yakın zaten. Herkes kendi çapında bu iki konunun uzmanıdır.

1784222757524.webp

Duran ne alaka. Icardinin yerini duran mi dolduracak saka mi bu

Duran falan allah korusun öyle bir kazık gibi girer ki keşke İcardi kalsaydı deriz

Geri
Üst Alt