#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
10 numaradan beklentim Osimhen'i beslemesi. Canavarı kullanamadık geçen sene yeterince dostum.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada Osimhen'i besleyebilecek oyuncu tipi benim nazarımda topu ayağında hiç tutmadan çaaat diye ara pası deneyecek futbolcu, sürekli ara pas deneyecek, sürekli zehri salmaya çalışacak. Ama böyle bir isim aklıma gelmiyor Messi dışında

Socar ve 2-3 firma ile daha masadalar sanırım orada rakamı yükseltebildikleri kadar yükseltmek için uğraşıyorlar. Gün sonunda Socar ile 3-4 yıllık 10 milyon dolar bir nalşma mümkün görünüyor. Avrupa maçımıza daha uzun zaman var. Lakin ligin başlamasına hatta hazırlık maçlarmış başlıyor zaten şort, sırt, kol altı, sol kol, konç gibi yerlerde hala bu sponsorluklar belli olmadı. Şimdiye belli olmaları lazımdı.
Transferler tamamlamadan sözleşme imzalamazlar muhtemelen şu 10 numara gelsin onun maliyetini yıkacak şekilde yaparlar.

Trabzonspor Dursun Özbek'e küskün bir grup Galatasaray'lı tarafından yönetiliyor gibi. Bizim yapmamız gerekenleri yapıyorlar

bu işin sonu Jhon Duran, demiştim Dursun Özbek Ponomarenko'ya zorunlu opsiyon falan bağlamaz, Kiev de öyle keyfi opsiyonlu falan vermez, Duran Al Nasr tarafını çözdüyse onu alacağız diye düşünüyorum

Cubarsi gibi biri olmadıkça genç stoper istemiyorum
HNLlj_0XAAAV0Fh.webp

bu işin sonu Jhon Duran, demiştim Dursun Özbek Ponomarenko'ya zorunlu opsiyon falan bağlamaz, Kiev de öyle keyfi opsiyonlu falan vermez, Duran Al Nasr tarafını çözdüyse onu alacağız diye düşünüyorum
Ozaman dursun, yedek forvete okadar para vermek istemiyor.

bizde ozaman yildiz 10 bekleriz

Dursun bu sene beni çok rahatsız ediyor. Çok. Çok. Her şeyiyle kravatına bile ayar oluyorum

Forveti free kiralık çözeceksek Brahim altı kurtarmaz

Burada Osimhen'i besleyebilecek oyuncu tipi benim nazarımda topu ayağında hiç tutmadan çaaat diye ara pası deneyecek futbolcu, sürekli ara pas deneyecek, sürekli zehri salmaya çalışacak. Ama böyle bir isim aklıma gelmiyor Messi dışında
Yamal tam bir osimhen topçusu aslında barca'da oynasa ortalığın anasını bellerler, trivela ile denediği pasları lewanın değilde osinin önüne saldığını düşün

Duranın bizle ilgisi yokmus

Uzatmasak mi

Geri
Üst Alt