Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşuldu aslan parçası, yanlış hatırlamışım , forumu okuyalım, 2ci maçta oynamadığını biliyorum, ilk maçta Cambiaso sakatlandı diye aklımda kalmış1. Maç 1-2 juve öndeyken adam sakatlandı çıktı. 2. Mactada oynamadı zaten ezber yorumlardan kaçınalım azgın tırcı ağabey
yeni stoper'imiz sahaya sicti lafini geri almanı bekliyorum agabeyKonuşuldu aslan parçası, yanlış hatırlamışım , forumu okuyalım, 2ci maçta oynamadığını biliyorum, ilk maçta Cambiaso sakatlandı diye aklımda kalmış
Kimi dediyse almadik, tier 10Okan hoca bariz tier 5 6 falan en az

Nerden yeni stoperimiz oldu, çabuk sahiplendin bakıyorum, 2 haftaya bari Yusuf Sarı'yı alın diye yalvaracaksınyeni stoper'imiz sahaya sicti lafini geri almanı bekliyorum agabey
Topçumuzda bağsur mu varmış?
Yok yok aldık o artık bizimNerden yeni stoperimiz oldu, çabuk sahiplendin bakıyorum, 2 haftaya bari Yusuf Sarı'yı alın diye yalvaracaksın
40 bin kişi tiner çekip hep bir ağızdan aaashkiininnn ooolauiyiiiigiiyiimmicardiyi beşiktaş forması ile görmek isterim
Osimhen 3 tane atar bjk macında böyle bi durumda40 bin kişi tiner çekip hep bir ağızdan aaashkiininnn ooolauiyiiiigiiyiimm