#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Yok. Cambiaso ikinci yarı sarısı var o kanadı Barış zorluyor diye oyundan alınmıştı. Yerine giren Cabal da çift sarıdan atılmıştı. Hepsi Barış sayesinde tabi.

Bremer ilk yarıda sakatlandı zaten 2-1 önde girdiler devreye. Rövanş maçında Bremer yetişmesin iyi olur diye konuşuyorduk burada hatta. Sağlam stoper. Sanchez satılırsa diye yoklama çekmişizdir belki, Di Marzio geriden geliyor olabilir.
Kolpa bence , Sanchez satılsa dahi çok pahalı adam o paralara daha iyisi bulunur ayrıca 3lü stoperi , Abdülkerimi yedek bırakacak stoper lazım bütçeyi sarsmadan , Davinson satılırsa daha iyisini alamaz bu yönetim

20220727_191124_edit_165369288191498.webp

Geçen sene Beraldo’yu alıyorduk bu sene daha çıkmadı mı adı?

Galatasaray veda değil feda edecek birilerini daha güçlü bir takım için.

Hocam okan hoca da davinson ve apo hiç dinlenemiyor demis(davinson kalacak gibi)

Oraya da bakarız demis yabanci kuralına göre
ama o maliyet satis yapmadan nasi olcak
yoksa stoper kesin lazim, en az bi tane de alcaklar kesin
ama Bremer ayari birini alirlarsa Apo taca cikar, oyle bi plan yaptiklarini sanmiyom

Lemina niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Paylaşımlarından belliydi zaten bir terslik olduğu. Orta yolu bulurlar umarım yoksa üç kuruşun hesabını yapan Dursun Lemina'nın yerine birine okey verene kadar Ocak gelir.

Bjk forvete wahi

Stopere Leo alacakmış

Rashica ya da cerny giderse de sağ kanat

Ortasaha da alırlar muhtemelen

Şu jonathan roweu unuttuk kanat için

Kurala da uyuyo.alabiliriz adımız çıkmıştı zaten

İtalyada ilgilendigimiz kanatlar

Leao
Diao
Rowe

Lemina niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Paylaşımlarından belliydi zaten bir terslik olduğu. Orta yolu bulurlar umarım yoksa üç kuruşun hesabını yapan Dursun Lemina'nın yerine birine okey verene kadar Ocak gelir.
20,25 güne Lig başlıyor zaten ,
Mayıs ayında İcardi, İlkay, Kaan, Günay şutlanmalı, Lemina,Sara,Jacobs satılmalıydı , tabi plan program olsa ,
Adam çıkmış pişkin pişkin Avrupa'nın en güçlü takımını kuracaz diyor yersen

Geri
Üst Alt