#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
bu arada bizim ligde genç oyuncu en iyi stoper ve beklerde yetişiyor

ozan, marcao, nelson, kim min jae, ferdi, boey vb

ben olsam stopere u23 alırım davinson gitse de kalsa da

marzo bazen adımızı kullaniyo

ilgimiz oldugunu sanmam

yani 10 no ararken su asamada mudafaya olgun topcu bakmayiz

agustos sonu fln olur anca

bizim macta bremenin oyundan cikmasi juvenin dagilmasina sebep olmuştu.

Cok saglam stoperdir, capraz kopardi bi sezon once. Buraya düşme ihtimali yok. Begenilmemesi de komik

Bremer tekliften baya ihya olmuş gibi ;D

Astrolojik açıdan mükemmel zamanlama.Danisman mi tuttuk ne yaptık aga

Bu nedir ya

Bu herif 30 temmuza kadar gelebilir

İlk yorumumu lesley icin yapmıştım,hemen gelebilir ve alabiliriz diye.Bu 2.bomba olsun

Hayatında hiç futbol izlemiş mi bu arkadaş , Brezilya milli takımında forma giymişmiş Güney Kore'ye karşı tek maç bir tanede son dk oyuna girmişligi var , ömrüde 3lü stoper oynamakla geçmiş hem Torinoda hem juvede
bize gelirse menajerlerin esiri olmuş milli takım der geçeriz....juve boş adam almaz, eski gücünde olmasa da juve juvedir

Üst düzey 10 no kanat alirsan yetmeyebilir. Bi pono icin 30m€ istiyorlar. Üstelik ugoyu aldik. Leminayi tutmak istiyorlar o belli. Oda anlayip uzatiyor isi iste. Onlar para harciyor evet ama attiklari son kursun. Sampiyon olamaslar kepenk finish.
Yeter yeter bolersin 4 taksite millet nasıl alıyorsa öyle alırsın leminada giderse iki tane baba adam indirirsin sonra fırsat kovalarsin
Gidip can uzun denen arkadaşa 40 50 bağlaması laf yeter

Bremere ilgimiz olduğunu sanmıyorum hem 3 lü stoperi hem kronik, hem de tuzlu olur. Yeni sözleşme koparmak istiyor olabilir Juveden.

Geri
Üst Alt