Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.483
- 19.507
- 1.363
Senmisin abi bu?
Abi biz kim cilt bakimlari kim , 7 k dolar kim..
Kapinin onunde beyaz bir lada samara var
Transfer icin gerekiyorsa o da cimboma feda olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senmisin abi bu?
Suan osimhenin yaninda hocanin en banko oyuncusu sallai. Ha iyi para gelir satilir orasi ayri.Benim sanmam onun ayrılacağı anlamını değiştirmiyor
bak basak burcu lemina 1 ay sonraki ay tutulmasından zokayi yedi ve dönüşü yok bu işin
Senin sallai uranusten yedi zokayi
Alincaksa genc atletik birisi alinsin, ama bizim yonetim bunu beceremez onun icin ben Lemina yi istiyorum..Lemina'dan çıkılırsa çok problem değil geçen sene iyiydi ama yaş aldıkça fiziksel düşüş başlayacak bu sene düşüşe geçebilir.
Tabi yönetim planını yapmış mı dersek tabi ki hayır o yüzden umarım uzatırız.
Bizim iki bardak çayla kuracağımız muhabbetti 7k dolarla kuramaz o ılıklar, baştacısın ağabeyAbi biz kim cilt bakimlari kim , 7 k dolar kim..
Kapinin onunde beyaz bir lada samara var
Transfer icin gerekiyorsa o da cimboma feda olsun
![]()
Bremer he
Sanchez- Como işi iptal olmadı mı? Sanchez gitmeden imkansız bir iş. Sanchez giderse de yerine KMJ ve VDJ'den bence daha iyi tercih olur ama pahalı oyuncu ve yaşı da 29-30 bence daha 25-27 yaş daha iyi olabilir ama Bremer yükseltme sayılabilir.
Gardi transferine benziyor.Bence çok maliyetli ve getirisi çok olacağını sanmıyorum dediğin gibi.Davinson>bremer böyle bi salaklık yapmayız umarım. İkisinin de yaşları aynı ve daha kötü stopere geçme fikri rezalet bir iş olur
Lemina yerine stoper haberleri var diye düşündüm ben de Gardi Sanchez’i götüreceğim diye bizim adımıza yoklama çekmiş olabilir. Öyle bir şeyse Dursun Como’dan istediği rakamı 30’dan 40’a falan çıkarırSanchez- Como işi iptal olmadı mı? Sanchez gitmeden imkansız bir iş. Sanchez giderse de yerine KMJ ve VDJ'den bence daha iyi tercih olur ama pahalı oyuncu ve yaşı da 29-30 bence daha 25-27 yaş daha iyi olabilir ama Bremer yükseltme sayılabilir.
Transfer gecikmesine Polyanna bakışı;
Bize gelen her topçu bir süre sonra düşüşe geçiyor.
O nedenler gelecek oyuncuların kendi takımlarında mümkün olduğu kadar fazla antrenman yapması avantajımıza olur....