#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Benim sanmam onun ayrılacağı anlamını değiştirmiyor

bak basak burcu lemina 1 ay sonraki ay tutulmasından zokayi yedi ve dönüşü yok bu işin

Senin sallai uranusten yedi zokayi
Suan osimhenin yaninda hocanin en banko oyuncusu sallai. Ha iyi para gelir satilir orasi ayri.

Lemina'dan çıkılırsa çok problem değil geçen sene iyiydi ama yaş aldıkça fiziksel düşüş başlayacak bu sene düşüşe geçebilir.

Tabi yönetim planını yapmış mı dersek tabi ki hayır o yüzden umarım uzatırız.
Alincaksa genc atletik birisi alinsin, ama bizim yonetim bunu beceremez onun icin ben Lemina yi istiyorum..

Sanchez- Como işi iptal olmadı mı? Sanchez gitmeden imkansız bir iş. Sanchez giderse de yerine KMJ ve VDJ'den bence daha iyi tercih olur ama pahalı oyuncu ve yaşı da 29-30 bence daha 25-27 yaş daha iyi olabilir ama Bremer yükseltme sayılabilir.

Galatasaray yabanci stoper ve 8 alacaksa birilerine kiyilacak net şekilde.

Davinson kaldı gibi.bremer lemina yerine gelse dahi 6-8 lazim

Sanchez- Como işi iptal olmadı mı? Sanchez gitmeden imkansız bir iş. Sanchez giderse de yerine KMJ ve VDJ'den bence daha iyi tercih olur ama pahalı oyuncu ve yaşı da 29-30 bence daha 25-27 yaş daha iyi olabilir ama Bremer yükseltme sayılabilir.

Tolgahanin ve samiyenin boyunu asan şeyler var ve bunun için de romano ve di marzio var zaten

Bakalım leao isi ne olacak

2014 yazindaki gibi italya dan transferler gelebilir demistim

Transfer gecikmesine Polyanna bakışı;
Bize gelen her topçu bir süre sonra düşüşe geçiyor.
O nedenler gelecek oyuncuların kendi takımlarında mümkün olduğu kadar fazla antrenman yapması avantajımıza olur....

Lemina yerine stoper haberleri var diye düşündüm ben de Gardi Sanchez’i götüreceğim diye bizim adımıza yoklama çekmiş olabilir. Öyle bir şeyse Dursun Como’dan istediği rakamı 30’dan 40’a falan çıkarır

şimdi denize karşı chivasımı içip uyuyorum

sabah kaan lemina ilkay ile yollar ayrıldı haberiyle uyanmak istiyorum

Geri
Üst Alt