Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.839
- 3.536
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutlu kadar insanı yoran bir muhabir görmedim, bir haberin varsa yaz kardeşim yoksa habire gizem gizem
Salakça bir görsel.
Nedim NedimAçıkçası Ukiçikubuku için kötü yorum yapanlarda tam da eleştirdikleri şeyi kendisinin yaptığını görüyorum
- gs seviyesi değil
- bu kim
- rakibinde kante gendouizi var
Vs vs
E abi 1 senedir u23 diye kafa açtınız, genç oyuncu diye ölüp ölüp bittiniz,
Hoca elit genç oyuncular çok pahalı deyince illa manzambi mi alınacak yani dediniz
Noldu şimdi birden çark edildi
Nedim Nedim
Evde yatıyor kedim
Hani nerde diyor etim
Ah güzel menleketim
Doğukan doğukan
Alırız
Kan
Ben o teklife gittim
Icabet ettim
Geregini yaptim
Konu bitince de oradan ayrıldım
Attığın görselde Ndombele ve Tete hariç hepsinden katkı alındı. Bir de utanmadan Sanchez'i falan da yazmışlar. Chedjou ne alaka onu hiç anlamadık. Gerçekten insanın biraz utanması olması lazım.
Roma yerine biz alamaz mıyız
Chelsealiler topçudan anlamaz, her sene kamyonla adam alıyorlarÇöp ya Chelsea li arkadaşım tarihin en kötü Chelsea topçusu diyor. Oyun zekası eksi 1000 diyor
Aynen 4 senedir sen sampiyon yapiyon zatenOkan buruk birini çok istiyorsa o oyuncu alınmamalı
Okan buruk birini çok istiyorsa o oyuncu alınmamalı
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, lise yıllarında arkadaşları tarafından kendisine takılan "Tostos" lakabıyla anılmaktadır.tostos ne demek? tostos başkan?
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, lise yıllarında arkadaşları tarafından kendisine takılan "Tostos" lakabıyla anılmaktadır.
Transferde olan hızına binaen yakışmışta
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi