Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Bu anket kapanacak: .
şimdi 8 numara olarak öyle bi fırsat çıkarsa karşımıza acayip bi oyuncu falan hayır denmez tabii

ama ihtiyacımızın 8 no olduğunu hiç düşünmüyorum bence Torreira-Sara ikilisi 8 numara için oldukça iyiler. Farklı oyuncular evet ama ikisi de 8 numara oynadığında ihtiyacımızı karşılıyor.

bizim Lemina ikamesi bir 6 no ve kilit açan bir 10 ihtiyacımız mevcut.

benim tahminim hoca Ugochuwku'yu Lemina ikamesi olarak kullanacak. 10 numara transferi mühim.

Bu kiralık sevdamız inşallah bu sezonun limitinin fazla dolmaması ve Osimhen gibi parayı basacağımız 1-2 transfer yapılması içindir.
Sara'yı da satıp 8 ve 10 no ya (veya 4-3-3 düzeninde 2 tane 8 de olabilir) baba transfer yapmamız lazım.
Ederson işi de yatmışken eğer Sara dan para gelirse Lesley - Ederson - Reijnders üçlü orta saha düzeni nasıl olurdu acaba :berkan:
Yani mümkünse +4 transferin alayını kiralık, şarta bağlı opsiyonla yapmak işimize gelir. Tabi bunun riskide var. Oyuncular uçar kaçarsa bizde kalmak istemeyebilirler.

Yani mümkünse +4 transferin alayını kiralık, şarta bağlı opsiyonla yapmak işimize gelir. Tabi bunun riskide var. Oyuncular uçar kaçarsa bizde kalmak istemeyebilirler.
renktaş haklısın da şöyle bir şey var, diyelim bonservisini verdik aldık ve uçtu kaçtı, zaten boey misali maks 1.5 sene elimizde tutabiliriz, eğer büyük bi kulüp devreye girerse bırakın beni gidicem tribine girecek yine göndereceğiz

Bize 27-28 ile gelip 4 senelik yüksek maas kapip sonra burda bir sezon oynayip 3 sezon idare edip nasl olsa son voleyi araplara cakarim havasinda herifler gerekmiyor, bize 18-23 yas arasinda basariya, paraya ac , sahaya ciktimi herseyini veren, rakip oyunculari yiyen oyuncular gerek.

Satın aldığımız gence zaten 25-30 istiyorlar... uçsa kaçsa da bizden en fazla o rakamlara gider zaten. Bu lige 60 70 veren çıkmaz ne yazık ki... Yani alsan da kiralasan da fazla birşey değişmiyor oyuncu iyi çıkarsa. Ama iyi çıkmazsa 30 milyon bize giriyor... mesela zaniolo da da yaşadık bunu aldık kötü de oynamadı ama 15 veren çıkmadı elemana...

10+4 kuralının bu sene değilse bile seneye değişeceği aşikar. Bu sebeple kulübümüz u23 oyunculara yüksek bonservis bedelleri vermektense, kiralık formüller üzerinde duruyor bence.

10+4 kuralının bu sene değilse bile seneye değişeceği aşikar. Bu sebeple kulübümüz u23 oyunculara yüksek bonservis bedelleri vermektense, kiralık formüller üzerinde duruyor bence.
Kuraldan bagimsiz kotu bir transfer politikasi degil bence 1 2 oyuncu dahilinde. Kimyasi uyarsa belirledigin butceye aliyorsun. O formul bence kafayi cok rahatlatiyor.

Noa Lang dan iyi kotu bir seyler aldik ama maas maliyetine geldi, asprilla yok denecek kadar az goze batti, 1 mi 1.2 mi neydi tam hatirlamiyorum (hadi 2 olsun) ama gunun sonunda ikisiylede tantana olmadan , "kurtulma" kafasinda elden cikarma gibi dertlerin olmadan vedalastin bakinca.

Her sezon 3 4 oyuncu boyle bak 1 2 tane deneme yapmak lazim.

Edit: tabi gunun sonunda ne kadar sure verildi / ne yapti denklemide muhim. Okan hoca biraz "kazanmak lazim surekli" kafasinda deneme yapamiyor/yapmiyor

Nerede denk geldim hatırlamıyorum ama Lesley için yıllık 5m euro falan gördüm, sinirim hopladı.
Eğer doğruysa Singo sonrası gram akıllanmamışız. Lesley in oradaki maaşı net 2,3m euro. İlla burası için x2, x3 olmaması lazım. +1m euro fazlasına da bir zahmet ikna etsinler. Geldiği takım epl de olsa Burnley yahu.

Nerede denk geldim hatırlamıyorum ama Lesley için yıllık 5m euro falan gördüm, sinirim hopladı.
Eğer doğruysa Singo sonrası gram akıllanmamışız. Lesley in oradaki maaşı net 2,3m euro. İlla burası için x2, x3 olmaması lazım. +1m euro fazlasına da bir zahmet ikna etsinler. Geldiği takım epl de olsa Burnley yahu.
Sanmiyorum oyle olacagini ya, singo yuzunden ortaya atilmis gibi geldi bana.

2.5 bile cok cok ust bir maas u23 oyuncusu icin misal.

Sanmiyorum oyle olacagini ya, singo yuzunden ortaya atilmis gibi geldi bana.

2.5 bile cok cok ust bir maas u23 oyuncusu icin misal.
Bizim genel maaş skalamız çok saçma seviyelerde. Özellikle Singo dengeyi çok bozdu. Göndermezsek hem takımdakiler hem de yeni gelenler Singo yu referans gösterecek.

Sizce Nasıl olur??
İlk 11:
Uğurcan- Singo - Van Dijk- Davinson Sanchez- Jakops- Ugochukwu - Torreira- Fernandes- Leo - Sane - Osimhen..

Yedek11:
Jankat - Boey - Ozan - Abdulkerim- Eren- Nhanga - Lemina - Sara- Barış - Sallai- Duran....
Günay-İlkay- Yunus- Kaan - Bertuğ

d1b813cf-d34d-4421-9e97-bea2697b0b84.webp

Sara'yı hangi keriz alır
Arkada Lesley olduğunda önde çok iyi hücum pres yapabilir. Sane maalesef bu oyun planını bozuyor. Osimhen, Barış, Yunus(Ezzalzouili), Sara, Torreira ve Lesley ile bu oyun planını mükemmel oynayabiliriz. Tek eksiğimiz bu kadroyla ikinci bir oyun planına (toplu oyun) adapte olabilmek. Bunu başaramadık henüz.

Bizim topçumuz Brahim Diaz ya da Encisio tam bizim oyun karakterine uygun oyuncular

Galatasaray orta sahaya 6 8 10 numara oynayabilien hatta 12. Adam olup tribünden destek verebilecek bir profil bakıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt