Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Bu anket kapanacak: .
Bence u23 opsiyonlu kiralık 3 oyuncu Ağustos'tan önce bitirilmeli Lesley ve diaoya sıcağım vlahovic olursa başka bonservissiz yıldız da olursa üç çok iyi olur lemina ve İcardi gidecekse. Yerli olarak altyapı kontenjanı düşünülüp samsunlu celil ve Hoffenheim erencan düşünülebilir. Sıcak parayı da can uzuna görebiliriz.
En çok isteyeceğim oyuncu ise sivaslı Emirhan umarım bizden birileri bu cevheri fark eder

Bunlar sanchezin yerini dolduramaz. O yüzden veto ediyorum. Yoksa teklif kötü değil düz 30 a bağlarsin da işte direk savunma avuclar giderse yerine adil i falan alırlar.

LESLEY UGOCHUKWU

Evet üşenmeden son 4-5 gündür Lesley Ugochukwu'nun oynadığı 11'den fazla maçı açtım izledim notlar aldım. Oyuncu hakkında olumsuz görüş belirten bir tane bile kimseye rastlamadım. Herkes alın gelin diyor...

Şimdi diyeceksiniz bu çocuk futboldan anlamıyor. Boş yapıyor vs. Hatta bana katılmayan birçok kişi olacak bana hepsini saygıyla karşıladığımı en başında belirteyim... Ama Galatasaray'ın aradığı profil bu değil.

Çocuğun profili etkileyici. 1.90+, uzun bacaklar, geniş alan kapatma, güçlü ikili mücadele… İlk bakışta modern 6 numara gibi duruyor. Ama maçı açıp 90 dakika izlediğimde farklı durumlar gördüm.

İLK OLARAK VE BENİM İCİN EN ÖNEMLİSİ TOP KAYBINDAN SONRAKİ REAKSİYONUNDA PROBLEM VAR. İnanılmaz tepkisiz..

Topla oyun temposu düşük , topu aldıktan sonra oyunu hızlandıran değil aksine topun da kendisinin temposunu düşüyor. Hatta üşenmeden kronometre ile pozisyon pozisyon ele aldım her seferinde durum aynı.

Garanti ve güvenli pası oynuyor. Ama ilk pas kalitesi çok iyi seviyede değil. Kullanılabilir pas dediğimiz konuda çok ciddi problem var.

Özellikle sırtı dönük aldığında ve baskı altında kaldığında dönüşleri ciddi şekilde ağır. Yine bundan da emin olmak için Rennes dönemi ve günümüzdeki durumunu yine kronometreyle kontrol ettim 2.1 saniye eski durumuyla yeni durumu arasında ortalama fark var. Sizlere çok basit gibi gelebilir ama eskisinden daha yavaş durumda şuan... Ciddi pres gücü olan ve birebir baskıya gelen rakipler karşısında sorun yaşamama ihtimali yok.

Pozisyon bilgisi hala gelişiyor.Fizik gücüyle birçok açığı kapatıyor ama sezgisel olarak Torreira gibi sürekli doğru yerde duran bir oyuncu değil.

Eksilerini yazarken biraz pozitif taraflarını açmadan başlıkla vereyim.

Artıları Fiziksel kalite , Atletizm , gelişime açık olması + yaş faktörü..

Galatasaray’ın özellikle Avrupa seviyesinde bence eksiği atletizm değil, oyun kurulumunda kalite ve baskı altında doğru karar verebilen merkez oyuncusu gerekiyor bu takıma.

Okan hoca , önceliğimiz fizik güç, ikinci toplar, geniş alan savunması ve geçiş oyunu oynatacağım diyorsa o zman anlarım.

Ama , Torreira’nın yanına koyup, oyunu kuracak, baskıyı kıracak, Avrupa’da merkez kalitesini artıracak deniyorsa ben bu oyuncuya ikna olmuyorum.

Son olarak adamda derin pas yok. Ben oyuncu kalitesiz demiyorum , sadece profili oynanacak oyunla entegre olmuyor diyorum.

Birçok kişi ile aynı fikirde olmayacağız. Amaben bu şekilde gördüm.

ZGO

Lesley
Assane Diao
Ousmane Diao
Emirhan Başyiğit
Vlahovic
Alıp
Bir baba orta saha yabancı/lemina giderse
Can uzun
Fırsat olursa genç yerli uygun maliyet
İcardi ve lemina dışında giden yabancı olmayan senaryoda bence strateji bu olmalı

Geri
Üst Alt