Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Bu anket kapanacak: .
Assane Diao'nun sakatlık geçmişi.

1783679410083.webp

dostum çok kez yazmışsın da buraya yazınca olmuyor keşke olsa, Emirhan Başyiğit şuan en potansiyelli Türk sol stoper, hızlı da oyuncu muhtemelen süper lig görmeden Avrupa yapacak ,biz düşünmeyiz böyle oyuncuları
Belki birileri duyar dikine giden solbek önlibero da oynayan ayağı iyi çok iyi çocuk. Keşke yönetim veya menajeri bi şekilde buradan görüp bize kazandırsa

Efsane bir oyuncu alıyoruz galiba Diao.

Forumun yarısı, süper uçan bir kanat diyor.

Diğer yarısı, Davinson'un prime dönemi gibi bir stoper diyor.

:asd:
Bence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.

Bu nöbette transfer gelirse aybars'ın wow atması yasaklanacak bilgisi kulislerde konuşuluyor.

Belki birileri duyar dikine giden solbek önlibero da oynayan ayağı iyi çok iyi çocuk. Keşke yönetim veya menajeri bi şekilde buradan görüp bize kazandırsa
menajeri fanatik Galatasaraylı Fazıl Özdemir,Yunus ve Uğurcan'ın da menajeri istersek çok kolay alırız

Bonny Inter'de hayvan gibi iş yapmıyor mu rotasyonda, niye salsınlar

Hiçbir şey beklemiyorum yönetimden, beceriksiz insanlar topluluğu. Onlar kupayla ülkeyi gezsinler.

menajeri fanatik Galatasaraylı Fazıl Özdemir,Yunus ve Uğurcan'ın da menajeri istersek çok kolay alırız
Keşke istesek o zaman hatta burayı okuyorsa menajeri gidip bizimkilere önerse. Çünkü bizimkiler menajer önermeden oyuncu alamıyor. Apokerim sonrası için tam fırsat yatırımı

İlgilenilen oyuncular Tolgahanın yazdığı Youssef Chermiti, Carlos Espí ve Ponomarenkodur. Adam bir kaç hafta önce bu isimleri yazdı. Orta saha için yazdığı herkes doğru çıktı

Totnım Tell'in gidişine izin verecekmiş diye okudum

Forvete düşünürler mi acep bizimkiler

Geri
Üst Alt