Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.225
- 476
- 1.343
KesinlikleAslında zorlanması gereken yedek forvet Franculino Dju ama Türkiye'ye gelmek istemiyormuş sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesinlikleAslında zorlanması gereken yedek forvet Franculino Dju ama Türkiye'ye gelmek istemiyormuş sanırım
PAF takım oyuncusunu izledin 1. Lig oyuncusunu izlemedin öyle miEmirhan kim tanımıyorum ki kıyaslama yapayım yavadını ilerde çok duyacağız kumaşı belli topçu olacak adam kendini belli ediyor.
Lesley'in alırsak maliyeti 30 civarı olur. O fiyata aldılar zaten.20 milyona genç lemina fm'de yok
Bizimkiler şunu kovalıyormuş sanırım sol solak stoper. Twitter tayf yazmış
1 Süper Lig maçını izledim büyük potansiyel olduğuna karar verdim sayın çok bilmiş. Akraban flan mı dk başı Emirhan yazıp duruyorsun. İyi görürüz ilerde kim daha büyük potansiyel nerelerde oynuyor alıntılarız.PAF takım oyuncusunu izledin 1. Lig oyuncusunu izlemedin öyle mi
Wakanda diyoruz işteBu afrika kökeni aşkı nerden türedi ki bi anda
Wakanda diyoruz işte
Bu üslup hoş değil. Akrabam filan değil benim önerdiğim kişi çok maçını izledim. 1 maçla önermedim. Üslubunu hiç hoş bulmadım. Lütfen bu üslupla devam etme.1 Süper Lig maçını izledim büyük potansiyel olduğuna karar verdim sayın çok bilmiş. Akraban flan mı dk başı Emirhan yazıp duruyorsun. İyi görürüz ilerde kim daha büyük potansiyel nerelerde oynuyor alıntılarız.
Daha nelertrosardi da almis fb