Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.421
- 6.399
- 768
Evet doğru. Belki nhaga kiralık verilebilir, gerçi 10 no transferi zorlamak yerine 3lü orta saha denesek daha iyi olur benceOlmaz bir tane genç santrafor lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet doğru. Belki nhaga kiralık verilebilir, gerçi 10 no transferi zorlamak yerine 3lü orta saha denesek daha iyi olur benceOlmaz bir tane genç santrafor lazım.
Bize hiz degil tabela yapacak adam lazim Osimheni cikardigin zaman takimda skor yukunu cekecek kimse yok.Bence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.
fenerde istiyormuş twitterda gördüm
Kanteyi nereye satıyorlar. 25 milyon maaşı var elemanın.Lesley konusunda biraz daha bekleyebilirdik, Manu hem Ederson hem Andrey Santos'u aldı, Baleba için Temmuz sonu fırsat doğabilir, fb kanteyi satıp Baleba'yı kiralarsa sinir krizi geçiririm
kaynakfenerde istiyormuş twitterda gördüm
toreiranın hiç bişey yapmadıgı yine belli oldu
Bizim verebileceğimiz paralara mümkün görünmüyor o transferLesley konusunda biraz daha bekleyebilirdik, Manu hem Ederson hem Andrey Santos'u aldı, Baleba için Temmuz sonu fırsat doğabilir, fb kanteyi satıp Baleba'yı kiralarsa sinir krizi geçiririm
Baleba için 3 m öyro kiralama 50 m öyro zorunlu satın alma?Lesley konusunda biraz daha bekleyebilirdik, Manu hem Ederson hem Andrey Santos'u aldı, Baleba için Temmuz sonu fırsat doğabilir, fb kanteyi satıp Baleba'yı kiralarsa sinir krizi geçiririm
yedek olmalı hocamTorreira geçen sene bitikti miadı dolmak üzere maalesef
işte şuan öyle gözükmüyor, oyuncunun başka talibi yok fırsat oluşabilir demek istedim, 10 no ,yedek forvet ve yedek kanat ile transfere başlayabilirdik neyse artık olan oldu desteklicezBizim verebileceğimiz paralara mümkün görünmüyor o transfer
Greenwood'a açıktan 8m vermişler imza parası herşeyi yaparlar, futbol şube biri atasay kuyumculuğun sahibi diğeri astor enerjinin sahibiKanteyi nereye satıyorlar. 25 milyon maaşı var elemanın.
Bunu da paylaşalımtoreiranın hiç bişey yapmadıgı yine belli oldu