Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Bu anket kapanacak: .
Greenwood'a açıktan 8m vermişler imza parası herşeyi yaparlar, futbol şube biri atasay kuyumculuğun sahibi diğeri astor enerjinin sahibi
Oyuncu önemli 20 milyon da araplardan kazanıyordu gelmemek için direndi. Adam gitmek istemiyorum derse avuçlarlar.
Sadece o da değil bir sürü herifi geçen sene gönderirken de sıkıntı yaşadılar. Bir tanesi ile hala iletişimleri yok. Çoğu ile fesih yapabilirler ki bu da fifada sorun çıkarabilir.

yabancı sınırınını biz Lesley'i açıkladıktan sonra mı yoksa forvet ve kanat kiraladıktan sonra mı değiştirirler acaba

Uğur, İsmail Yüksek 'in bizim Lesley'den 3 gömlek üstün oyuncu olduğunu söylemiş. Ortalama bir premier lig oyuncusunun İsmail'den 3 gömlek aşağıda olacağına hiç inanmıyorum. Ayrıca Uğur'un bu kısa sürede Burnley maçlarını didik didik ettiğine de inanmıyorum. Yorum yapmış olmak için yapılan emeksiz yorumlar bunlar

lemina ve icardi efendiler kampa gelecekler mi

hadi icardi kalmayacak gibi de lemina nerelerde

Uğur, İsmail Yüksek 'in bizim Lesley'den 3 gömlek üstün oyuncu olduğunu söylemiş. Ortalama bir premier lig oyuncusunun İsmail'den 3 gömlek aşağıda olacağına hiç inanmıyorum. Ayrıca Uğur'un bu kısa sürede Burnley maçlarını didik didik ettiğine de inanmıyorum. Yorum yapmış olmak için yapılan emeksiz yorumlar bunlar

Negatiflikten prim yapan bir şahıs. Yönetim her türlü eleştiriyi hakediyor ama bu herif sırf prim yapmak için eleştiriyo samimi değil.

Ismail yuksek, Lesleyden 3 kat daha iyi olsaydi suan 2-3 sezondur yurt disinda oynuyordu.

dunyanin en aptal adami ugur karakullucu

Ilgilendigimiz u-23 forvetler:

1. George ilekhena
2. Evan Ferguson
3. Jhon Duran

Brahim veya Bruno indirsek yaptıkları tüm transferlerin etkisi fıs olur suyun karşı tarafının

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skorer ve yaratıcılığı olan 8 ve 10 no almamız şart, 6no Torreira oynar ligde iyi de oynar yedeği Lesley olur, Reijnders ve Brahim yapsak keşke
Baba oyuncular sart orcunum

u-23 forvet ve lesley ok ama simdi baba zamani

Reijnders/Sarr
Bruno/Olmo/Diaz

bunlardan asagsi kurtarmaz

Sara'yı gerekirse 25e falan satıp

Reijnders 40m
Brahim Diaz 40m

bunları almalıyız, kalanları kiralık alsınlar ses etmem

Geri
Üst Alt