Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.740
- 7.868
- 1.233
Baleba'yı da 45m opsiyonla kiralayalım elimiz alışmışken, Osimhen kendine WakandaSaray kuruyor anladığım kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ordonez'i kaça salarlar acaba?ne yazan teklif ne de 30 M davinson'un yerine doldurmaya yetmeyecektir.
zor ve önemli karar. Como'nun 30 + bonus vs gibi 35 lik bir pakete OK diyeceğini sanmıyorum.
Baleba'yı da 45m opsiyonla kiralayalım elimiz alışmışken, Osimhen kendine WakandaSaray kuruyor anladığım kadarıyla
Belki birileri duyar dikine giden solbek önlibero da oynayan ayağı iyi çok iyi çocuk. Keşke yönetim veya menajeri bi şekilde buradan görüp bize kazandırsadostum çok kez yazmışsın da buraya yazınca olmuyor keşke olsa, Emirhan Başyiğit şuan en potansiyelli Türk sol stoper, hızlı da oyuncu muhtemelen süper lig görmeden Avrupa yapacak ,biz düşünmeyiz böyle oyuncuları
Bence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.Efsane bir oyuncu alıyoruz galiba Diao.
Forumun yarısı, süper uçan bir kanat diyor.
Diğer yarısı, Davinson'un prime dönemi gibi bir stoper diyor.
![]()
Ponoramenko daha iyiPonoramenko'yu opsiyonlu kiralama yapamazlarsa Duran'ı alacaklar
30-35m civarına alınabilir, opsiyonlu kiralama denenir sanki ama bence Davinson'un yanına olur sol stoper de oynayabiliyorOrdonez'i kaça salarlar acaba?
sakatlanmasa epl yaparBence kanat olanı ciddi efsane, hem hızlı, hem iki ayağı da var, dikine gidebiliyor falan, geçen seneden beri istediğimiz adam.
menajeri fanatik Galatasaraylı Fazıl Özdemir,Yunus ve Uğurcan'ın da menajeri istersek çok kolay alırızBelki birileri duyar dikine giden solbek önlibero da oynayan ayağı iyi çok iyi çocuk. Keşke yönetim veya menajeri bi şekilde buradan görüp bize kazandırsa
Yurt dışı kampı var .12 gün sonra ne olacak
Keşke istesek o zaman hatta burayı okuyorsa menajeri gidip bizimkilere önerse. Çünkü bizimkiler menajer önermeden oyuncu alamıyor. Apokerim sonrası için tam fırsat yatırımımenajeri fanatik Galatasaraylı Fazıl Özdemir,Yunus ve Uğurcan'ın da menajeri istersek çok kolay alırız
Opsiyonlu olursa sıkıntı değilEyvah kronik sakat Diao'yu çakacaklar.
ilekhena istiyoz gibiBonny Inter'de hayvan gibi iş yapmıyor mu rotasyonda, niye salsınlar