Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    94
  • Bu anket kapanacak: .
Hocanın oyuncudan verim alma becerisinin çok küçümsendiğini düşünüyorum.

Osimhen harici takıma gelen ve tuttu dediğimiz oyuncuların hepsi burada ekstra değer kazandı. Hocanın bunda payı tabii ki çok yüksek
Eğer takım olarak oyun gücümüz gerçekten dediğin gibiyse her sene aynı mevkiler konuşuyor olmazdık diye düşünüyorum. Sonuçta Jelert bile Neestrup un Kopenhag ın da milli takıma seçilmişti o sene Kopenhag ın Manchester City deplasmanında da Jelert i çok beğenmiştim. Oyun olarak son derece güçlü bir Kopenhag vardı. Nitekim bizi de elemişlerdi.

Genel olarak Boey ve Barış ı hoca kazandı desek bile değer kaybeden veya talibi olmayan bir çok oyuncu da göze çarpıyor uzaklara gitmeden Sara gibi..

Hocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?
Sahaya atsa parlar zaten

Barış’a, Boey’e, Yunus’a falan çok üst düzey taktikler mi verdi de parladılar sanki

Oynattığın oyuncu doğru rolü verirsen parlar, yeterki oynasın ve zik zik beklentilere girme.

Eğer takım olarak oyun gücümüz gerçekten dediğin gibiyse her sene aynı mevkiler konuşuyor olmazdık diye düşünüyorum. Sonuçta Jelert bile Neestrup un Kopenhag ın da milli takıma seçilmişti o sene Kopenhag ın Manchester City deplasmanında da Jelert i çok beğenmiştim. Oyun olarak son derece güçlü bir Kopenhag vardı. Nitekim bizi de elemişlerdi.

Genel olarak Boey ve Barış ı hoca kazandı desek bile değer kaybeden veya talibi olmayan bir çok oyuncu da göze çarpıyor uzaklara gitmeden Sara gibi..

Jelert South’a gitti orada da oynatmadılar. Mal gibi bi transfer yaptık maalesef ben de bizde iyi olacağına inanmıştım ağır yamulttu

Velhasıl bu takımda Osimhen ve Leroy Sane dışında aslında bu sene gerçekten bir star oyuncu yok idi. Bu takımın starları geride bıraktığımız 4 yılda kendi kendine o noktaya ulaştı.

Sanchez buraya gelmeden önce hatırlıyorum Keramettin admin ve 3-5 kişi sadece Sanchez’i istiyordu geri kalan herkes Ramos gelsin derdindeydi mesela. Sanchez gibi İcardi gibi çok fazla düşüşte olan topçu burada kendisini buldu tekrar.

Hocanın en önemli olayı oyuncuyu eğer tuttuysa vazgeçmiyor oynatıyor. Kalanı oyuncuda bitiyor o saatten sonra

Hocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?
Okan buruk'un iyi yaptığı işlerden biri hücum oyuncusunu parlatmak sistemi buna müsait.

Koray Gök’ün belki de bugüne kadar yaptığı en doğru tespit hocayla ilgiliydi; diyor ki takıma gelen tüm hücum oyuncuları röportajlarda, transfer sürecinde Okan hocayla görüştüğümüzde nasıl bi rol alacağımızı, nasıl oynayacağımızı duyunca çok mutlu olduk diyor. Neden çünkü hoca hücum oyuncularına özgürlük tanıyor, oyunu sürekli en uçta tutmaya çalışıyor, önde baskı, top mıy mıy arkada çevrilmiyor vs

Ama aynı şey bek oyuncuları için geçerli değil. Bu takımda orta saha ve bek oynuyorsan anan ağlıyor çünkü, Boey bu yüzden parladı zaten, çünkü hoca beklerinden ve orta sahasından 90 dk ileri geri sürekli koşmasını istiyor.

Geri
Üst Alt