Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.097
- 13.986
- 1.398
ABV Chelsesa piyasada topçu bırakmadın ahlaksız şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Encisio,Brahim ve Reijnders gelirse ne yaparsınız rtaşlar
Ciddilesti mi o dedikodu ?Yusuf Akçicek'i alıyormuşuz doğru mu?
Of of of tadından yenmez.Can+Brahim olsun bari sol açık yedeği almayız işte üstüne Ponoramenko hücum hattı tamamlanır
soyunurumEncisio,Brahim ve Reijnders gelirse ne yaparsınız rtaşlar
çok seks yaparak çocuk olmazABV Chelsesa piyasada topçu bırakmadın ahlaksız şerefsizler
sadece enciso'yu istiyorum dostum başka kimseyi almasınlarçok seks yaparak çocuk olmaz
çok transfer yaparak da şl alınmaz gidin fm mi oynuyonuz ne oynuyorsanız oynayın salın bu kulübü
Milan döneminde çok iyidi de Fas MT seçimi sonrası ciddi düşüşe geçti gariptirki.brahim diaz overrated
Derhal alınmalı bak derhalllll
![]()
Ichem Ferrah - Oyuncu profili
Ichem Ferrah, 20, Fransa ➤ LOSC Lille B, 2023'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 23 Eyl 2005, Tourcoing, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Nedimim 4 yıldır şampiyon oluyoruz fakat bu 4 yılda bizi fıtık eden maç sayısı işte bu dediğimiz maç sayısından çok daha fazla olması, oyun gücümüzü bende soru işareti haline getiriyor..Jelert South’a gitti orada da oynatmadılar. Mal gibi bi transfer yaptık maalesef ben de bizde iyi olacağına inanmıştım ağır yamulttu
Velhasıl bu takımda Osimhen ve Leroy Sane dışında aslında bu sene gerçekten bir star oyuncu yok idi. Bu takımın starları geride bıraktığımız 4 yılda kendi kendine o noktaya ulaştı.
Sanchez buraya gelmeden önce hatırlıyorum Keramettin admin ve 3-5 kişi sadece Sanchez’i istiyordu geri kalan herkes Ramos gelsin derdindeydi mesela. Sanchez gibi İcardi gibi çok fazla düşüşte olan topçu burada kendisini buldu tekrar.
Hocanın en önemli olayı oyuncuyu eğer tuttuysa vazgeçmiyor oynatıyor. Kalanı oyuncuda bitiyor o saatten sonra