- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.577
- 5.488
+2 diao ve franculino ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Franculino -Kolalı lolipop
Brahim Diaz-Cilekli lolipop
Diao-Karpuzlu lolipop
Onun kadar sükse yapmadı. Benim özellikle Bodo maçında dikkatimi çekmişti. Sonra bir kaç Cl maçında daha sırıtmadan oynamıştı. Diouf kadar pahalı olmayacağı kesin. Kendisi ile ilgili şu kadar istiyorlar tarzı bir haber de okumadım bilemiyorum o yüzden fiyatını.Yeni diuf degilmi bu? Ucuza birakmazlar
Enciso ya da diao gelecek gibi ya +2den birine
Hocam 10 no belki de en önemli transferimiz ben 10 günde biteceğini sanmıyorum o işin.
Herseyin bi dozu vardir, frankfurt bunu kacirmis durumda.Encisoya verdim oyu mu Can uzun 40 milyonluk oyuncu değil ki adamlar 60 falan diyor biz 75 e Osimhen indirdik bu ülkeye
Oyuncular ikna edildi hocam, para da var. A olmazsa B bitirilecek öyle sürüncemede olmayacak bu kezHocam 10 no belki de en önemli transferimiz ben 10 günde biteceğini sanmıyorum o işin.
Sanmıyorum pek. Yedek forvet ilk transfer olacak diyordu herkes bak şu an ise orada en başa döndük gibi. Can olmazsa direk Enciso'yu bitireceklerini pek sanmıyorum Diaz'la falan uğraşırlar daha gibi geliyor bana.Oyuncular ikna edildi hocam, para da var. A olmazsa B bitirilecek öyle sürüncemede olmayacak bu kez
Kaynak olarak seni gösterebiliriz değil mi Atam nokta atışımOyuncular ikna edildi hocam, para da var. A olmazsa B bitirilecek öyle sürüncemede olmayacak bu kez

Valla sakatlık konusu yüzünden satarım gibi. Zaten bir serbest kalma maddesinden bahsediliyordu varsa öyle bir madde alabilir Como zira maaşı da diğer oyunculara göre 2.1-2.3 civarı bir şeydi sanırım.
Kaynak olarak seni gösterebiliriz değil mi Atam nokta atışım![]()
Can uzun ve enciso farklı profil olduğu çok bariz bunun için özel scout olmana bile gerek yok.Ne istediğini bilen bir teknik ekip olduğunu düşünmüyorum.Hata yaparsak yüksek maliyetlerden dolayı gönderemezsinde.Rakip oyun aklına assensio yanına Greenwood ekliyor bizde ne udugu belirsiz Paraguaylı
Brighton Dan gelen ugucukwu alıyoruz
Ali Koç transferleri bu biz yapıyoruz
Lan iki tane aslan gibi adam alın sonra kimi scout ediyorsanız alin
Rakip oyun aklına assensio yanına Greenwood ekliyor bizde ne udugu belirsiz Paraguaylı
Brighton Dan gelen ugucukwu alıyoruz
Ali Koç transferleri bu biz yapıyoruz
Lan iki tane aslan gibi adam alın sonra kimi scout ediyorsanız alin