Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    96
  • Bu anket kapanacak: .
Franculino -Kolalı lolipop

Brahim Diaz-Cilekli lolipop

Diao-Karpuzlu lolipop
Grow Up Baby GIF

Yeni diuf degilmi bu? Ucuza birakmazlar
Onun kadar sükse yapmadı. Benim özellikle Bodo maçında dikkatimi çekmişti. Sonra bir kaç Cl maçında daha sırıtmadan oynamıştı. Diouf kadar pahalı olmayacağı kesin. Kendisi ile ilgili şu kadar istiyorlar tarzı bir haber de okumadım bilemiyorum o yüzden fiyatını.

Oyuncular ikna edildi hocam, para da var. A olmazsa B bitirilecek öyle sürüncemede olmayacak bu kez
Sanmıyorum pek. Yedek forvet ilk transfer olacak diyordu herkes bak şu an ise orada en başa döndük gibi. Can olmazsa direk Enciso'yu bitireceklerini pek sanmıyorum Diaz'la falan uğraşırlar daha gibi geliyor bana.

Acaba 10 numarayı u-23'den çözüp summerville mi gidecekler kanat için.

Rakip oyun aklına assensio yanına Greenwood ekliyor bizde ne udugu belirsiz Paraguaylı
Brighton Dan gelen ugucukwu alıyoruz

Ali Koç transferleri bu biz yapıyoruz
Lan iki tane aslan gibi adam alın sonra kimi scout ediyorsanız alin

nabil fekir boşa çıkmış ülkemize yolu düşer belki

Rakip oyun aklına assensio yanına Greenwood ekliyor bizde ne udugu belirsiz Paraguaylı

Can uzun ve enciso farklı profil olduğu çok bariz bunun için özel scout olmana bile gerek yok.Ne istediğini bilen bir teknik ekip olduğunu düşünmüyorum.Hata yaparsak yüksek maliyetlerden dolayı gönderemezsinde.

Enciso da beni cezbeden 18 yaşından itibaren premier ligde süreler bulup gol ve asistler yapması

Bi sekilde kendini öne atmış maclarda genç yaşta

Bu sene istatistiği fena degil ama dünya kupasında zaten gördük goreceğimizi

Takıma başarıya aç genç topçuların katılmasını destekliyorum febe hiçbir zaman böyle başarıya genç ve yetenekli topçulara gitmedi

Geri
Üst Alt