Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Bu anket kapanacak: .
Bu
Siz varken nasıl adam satacaklar

sezonun en rezil topcusu sancheze 30 verseler gitmesin yazıyorsunuz
bizden satamiyorlar doğru biz engel oluyoruz
Temmuzda görev dağılımı yapip kim transferi yapacak diye iç çekişmelere girersen bir halt yapamazsin

Sanchezin yerine adamı bulur anlasirsin hatta alırsın sonra sanchezi satarsin
Şu takıma Osimhen Ugurcan harici bir tane düzgün adammı aldı Kavukçu ve avanesi neyine guvenicen

Toreira Mertens Icardi Sanchez Erden Timur getirdi
Osimhen son saniye piyango oldu
Sıngo ya 30 verdik Sanye 12 milyon maaş verdik
Aspirilla aldık yolladik Nhaga aldık oynatmadik
Leminayi zorla aldırdık

Takım ana planına kimi koydu bu Kavukçu
Jacobs aldılar oda iyimi kotumu tartışılır

Bu

bizden satamiyorlar doğru biz engel oluyoruz
Temmuzda görev dağılımı yapip kim transferi yapacak diye iç çekişmelere girersen bir halt yapamazsin

Sanchezin yerine adamı bulur anlasirsin hatta alırsın sonra sanchezi satarsin
Şu takıma Osimhen Ugurcan harici bir tane düzgün adammı aldı Kavukçu ve avanesi neyine guvenicen

Toreira Mertens Icardi Sanchez Erden Timur getirdi
Osimhen son saniye piyango oldu
Sıngo ya 30 verdik Sanye 12 milyon maaş verdik
Aspirilla aldık yolladik Nhaga aldık oynatmadik
Leminayi zorla aldırdık

Takım ana planına kimi koydu bu Kavukçu
Jacobs aldılar oda iyimi kotumu tartışılır
75 mılyonluk piyango aynen parayıda sen mi ödedin

4 senedirde tesadüfen şampiyon oluyoruz

Norveç'in kornerden attığı golde Turpin golü iptal etti. Ancak topun temas anında oyuna girmediği kabak gibi ortada ve Turpin görmesine rağmen gölü vermedi.

Sonrasında oyun yine kornerle başladı. Kural değişmiş sanırım. Artık top oyuna girmeden temas olunca golü iptal edip duran topu tekrarlatıyorlar

75 mılyonluk piyango aynen parayıda sen mi ödedin

4 senedirde tesadüfen şampiyon oluyoruz
İlk gelişini söylüyorum sonraki alinmasida oyuncunun dik durması ve serbest kalma maddesinin ödenmesi başarı nerde

Kadro dışı kalmasa Arapları reddtmese sanki Osimhen vardı
Enciso Ugucukwu filan bunlar küçük takımların büyük topçuları sezonda 50 maç oynayip
40 tanesini derinde bekleyen rakibe karşı oynuyoruz Enciso mu rakibi delip açacak mesela
Böyle boş beleş hypelanan adamlarla biz ikinci bile zor oluruz
Kaç senedir 10 numara yok basıp parayı alacaksın Diazi Olmoyu veya o seviye birini
Sara dan çıkıp adam gibi 8 getireceksin
Jacobsu satıp daha iyisini kovalayacaksin
Sıngo Sallai birinden çıkacaksın 2 sağ bek fazla
Bunları yönetim yapacak
Yabancı hakkımız yok diye olmamış meyvelerden medet ummuyacaksin nokta

Yerli futbolcu iyidir, Can gelsin zaten kendiside Galatasaraylı üstüne Uğurcan, Barış, Yunus gibi altın çocuklarımız var.

IMG_4778.webp

Tam firsat transferi. Genc, kiralasak keske.. yada Noa tekrar.

Çıkan haberler göre şimdi Lesley+ Can Uzun(olmazsa Enciso)+ u23 forvet+ u23 kanat ise biz u23 dışı 1 yabancı hakkımızı nereye harcayacağız acaba? Bu arada Avusturya kampına kadar 6 no, 10 no ve yedek forvet işini çözersek çok iyi olacak. Ondan sonrası artık hem gideceklere göre hem de fırsat kovalayabileceğimiz mevkiler.

Haberi görmedim ama zaten Chelsea Grubunun oyuncusu kendisi ama Brighton'a niye gitsin? Geçen sene oradan ayrıldı zaten.
Tivit mi ne post edildi gibi gordum , belki fake idi bilemedim goz ucuyla yeni bir sey var mi diye bakiyordum (ya da gecmis zaman tiviti de olabilir dikkat etmedim ona)

Geri
Üst Alt