Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.130
- 15.018
- 1.878
Jakobsun 9 civari serbest kalma maddesi var diye dedikodu yokmuydu sanki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sakatlık konusu yüzünden satarım gibi. Zaten bir serbest kalma maddesinden bahsediliyordu varsa öyle bir madde alabilir Como zira maaşı da diğer oyunculara göre 2.1-2.3 civarı bir şeydi sanırım.
Scoutluk bir durum yok, zorunluluktan dolayı şimdi bunların yüzüne bakıyorlar.Scout ve transfer ekibi 2-3 sene geriden geliyor hayret verici işler olm.
Encisoyu1.5 sene önce almak marifetti dk sonrası değil.
Koca kulüpte harbi Scout diye ekip yok ha. Teknik ekip toplaşıyor hangi turnuva yada maç denk gelirse izleyip oyuncu keşfediyor.
Hem komik hem rezalet bak bu.
8'e aldığımız futbolcuya 9'a serbest kalır maddesi koymamıştır herhalde, yalandır.Jakobsun 9 civari serbest kalma maddesi var diye dedikodu yokmuydu sanki?
Dar alanda etkili ve kıvrak,teknigi gayet iyi olan enciso mu geçiş topçusu
Lesley gibi önde pres yapıp fiziği ile top kapan,savunma önünde ciddi alan kaplayan ve o cüse ile top tasiyan birine çöp diyevlerden bisey beklemiyoruz zaten
Premier ligde 2 sezondur 11 oynayan ve ileri top tasiyan adam yerine ayaksi gedson diye aglaniyo burda
ben fazla istemem heisne diyon heis encisio @Emir Sato
simdi daha da emin oldum herifeben fazla istemem heis
millet skills videolarını izleyip gaza gelmiş de kimsenin maçlarını izlemediği belli
ziyadesiyle bencil + gol özürlü bi player
kokain çekip maça çıkmış belhanda tarzı üst üste 4 çalım atıp 5. de kaybedengillerden
sezon boyu 2 3 maçta yıldızlaşır, geri kalan maçlarda sahada topla oraya buraya gider bitek. erken büyük sakatlık yaşadı sonra karakteri değişti
bize harbiden takımı organize edebilen, kodummu oturtan kilit açıcı kararlı bi 10 numara gerekmekte. ensico mertens etkisi bile yapamaz
Aral için 40dan kapıyı açıyorlar diyen biri, saçma biri kısacası abiYok ya her sekilde irite ediyor beni bu adam. Iyi haberde bile asiri sinirlendiriyor beni.
Kulüp yönetimi değil ki çiftlik.Scoutluk bir durum yok, zorunluluktan dolayı şimdi bunların yüzüne bakıyorlar.