Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Scout ve transfer ekibi 2-3 sene geriden geliyor hayret verici işler olm.

Encisoyu1.5 sene önce almak marifetti dk sonrası değil.
Koca kulüpte harbi Scout diye ekip yok ha. Teknik ekip toplaşıyor hangi turnuva yada maç denk gelirse izleyip oyuncu keşfediyor.

Hem komik hem rezalet bak bu.

Dar alanda etkili ve kıvrak,teknigi gayet iyi olan enciso mu geçiş topçusu

Lesley gibi önde pres yapıp fiziği ile top kapan,savunma önünde ciddi alan kaplayan ve o cüsse ile top tasiyan birine çöp diyevlerden bisey beklemiyoruz zaten

Premier ligde 2 sezondur 11 oynayan ve ileri top tasiyan adam yerine ayaksiz gedson diye aglaniyo burda

Scout ve transfer ekibi 2-3 sene geriden geliyor hayret verici işler olm.

Encisoyu1.5 sene önce almak marifetti dk sonrası değil.
Koca kulüpte harbi Scout diye ekip yok ha. Teknik ekip toplaşıyor hangi turnuva yada maç denk gelirse izleyip oyuncu keşfediyor.

Hem komik hem rezalet bak bu.
Scoutluk bir durum yok, zorunluluktan dolayı şimdi bunların yüzüne bakıyorlar.

Dar alanda etkili ve kıvrak,teknigi gayet iyi olan enciso mu geçiş topçusu

Lesley gibi önde pres yapıp fiziği ile top kapan,savunma önünde ciddi alan kaplayan ve o cüse ile top tasiyan birine çöp diyevlerden bisey beklemiyoruz zaten

Premier ligde 2 sezondur 11 oynayan ve ileri top tasiyan adam yerine ayaksi gedson diye aglaniyo burda
Baby Disney GIF

ben fazla istemem heis
millet skills videolarını izleyip gaza gelmiş de kimsenin maçlarını izlemediği belli

ziyadesiyle bencil + gol özürlü bi player
kokain çekip maça çıkmış belhanda tarzı üst üste 4 çalım atıp 5. de kaybedengillerden
sezon boyu 2 3 maçta yıldızlaşır, geri kalan maçlarda sahada topla oraya buraya gider bitek. erken büyük sakatlık yaşadı sonra karakteri değişti

bize harbiden takımı organize edebilen, kodummu oturtan kilit açıcı kararlı bi 10 numara gerekmekte. ensico mertens etkisi bile yapamaz

Enciso ismi düşse bile açıkçası Can Uzun işini bitireceğimizi düşünüyorum yarın bir gün Barış'ın ayrılma ihtimali yerli açısından elimizi inanılmaz zayıflatır o yüzden daha fazla paraya Can'ı alırız.

ben fazla istemem heis
millet skills videolarını izleyip gaza gelmiş de kimsenin maçlarını izlemediği belli

ziyadesiyle bencil + gol özürlü bi player
kokain çekip maça çıkmış belhanda tarzı üst üste 4 çalım atıp 5. de kaybedengillerden
sezon boyu 2 3 maçta yıldızlaşır, geri kalan maçlarda sahada topla oraya buraya gider bitek. erken büyük sakatlık yaşadı sonra karakteri değişti

bize harbiden takımı organize edebilen, kodummu oturtan kilit açıcı kararlı bi 10 numara gerekmekte. ensico mertens etkisi bile yapamaz
simdi daha da emin oldum herife (y)

Scoutluk bir durum yok, zorunluluktan dolayı şimdi bunların yüzüne bakıyorlar.
Kulüp yönetimi değil ki çiftlik.
Her sene en az 2 tane mis gibi yetenek çıkıyor ortaya alınabilecek ve ucuz.
Al kirala takımına.
Jelert için de aynı hatayı işledik al bırak geç adamlar oynatsın biraz daha büyüsün ve sonra sat.
Olmayacağı belli adamları alıp olacak adamlardan kaçıyorlar.

Geri
Üst Alt