Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Bu anket kapanacak: .
Enciso için kaç para istiyorlar önemli olan o bence. Başka bir takımla adı çıktı mı diye baktım ama isteyeni de yok. Chelsea deneyip görmek isteyebilir bence zor transfer. Can Uzun istekliyken oraya yoğunlaşıp almak lazım.

Can da enciso da alınmalı. O bölgede tek oyuncu mu olacak, alternatif de lazım

Agresifliği az yazmışlar

heis cm 00/01'den beri oynuyorum bu kodumun oyununu, artık topçuların hangi özelliklerini yükseltirken hangi özelliklerini buna paralel düşürmüşler, buna göre ne yapmaya çalışmışlar vs otomatik anlıyorum diyeyim alışkanlıktan

ensico için yaptıkları skill puanlamasının açıklaması tam olarak şu; bu çocuk inanılmaz yetenekli ve potansiyelli -ama- bazı sebeplerden dolayı kendisinin dünya çapında bir yıldız olma ihtimalini düşük görüyoruz.

eski fm veya cm serilerinden lulinha vardı misal, onunla aşağı yukarı aynı profili oluşturmuşlar.

neyse velhasıl çocuk ateş atıyor gerçekten, inşallah gelir.

Oyumu Can Uzun'a verdim ama bence Frankfurt bizim istediğimiz şartlara vermeyecek ve alamayacağız oyuncuyu. Can Uzun'un Türk olması, potansiyeli ve skora daha yatkınlığı daha cezbetti beni. Enciso'nun çok iyi bir dripling özelliği, yüksek fiziksel gücü ve daha hazırlayan bir oyuncu olması onun artıları ama biraz bal yapmayan arı olur mu gibi endişem var. Yoksa Enciso bizim oyuna daha uygun olabilir diye de düşünüyorum. Keşke Brahim Diaz olsa bu arada ama bu 3'lüden hangisi gelirse gelsin mutlu eder.

can uzun gelmesini bende isterim ama bu paralar verilmez arkadas. Oyun ici katkisi da Cok az maalesef

Geri
Üst Alt