Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Bu anket kapanacak: .
O zaman fazla zaman kaybetmeden bitirelim. Can Uzun'un ben büyük potansiyel olduğunu düşünüyorum formun aksine ama Frankfurt belli ki onu bizim istediğimiz şartlara vermeyecek 50'nin altına bırakmayacaklar hal böyleyken zaman kaybetmeye gerek yon. Enciso bitme noktasındaysa bitirmek lazım. Sonra başkası alır baka kalırsın.

Bizim milletimiz ilk ben buldum ben keşfettim demeye bayılıyor herkes scout olmus ülkede kahvedeki dayı bile anlıyor bu işten
Enciso kim anasını satayım sanki herkes oturup starsbourg maçı izliyor Dunya kupası yüzünden herhalde

Berbat bir topçu Beşiktaş sınıfı genç kategorisine yedek alınıyorsa eyvallah
Yoksa CL seviyesinde asla değil skor katkısı yok gibi geçiş oyuncusu belli belhanda style

Şimdi burda hypleniyor adam gelse kötü oynasa herkes sovecek oraya tartışmasız oyuncu lazim
Böyle ne olduğu belirsiz adamlar degil
Enciso’yu Brighton’dan biliyoruz yaw. Ilk Chelsea maçında fena oynamıştı. Sonra bakınca Paraguay’dan alıp oynatıyor adamlar falan olmuştuk. Sonra o hype ile iyi sezon geçirip Brighton Big6’e yaklaşıp tavanı artırınca gözden düşmeye başladı. Çok genç olduğundan sürekliliği olan biri olmadığı için. Ona rağmen Chelsea parayı basıp Strasbourg’a aldı işte. Biz alırsak da sürekliliği doru işareti olur bence yine

U23 10 no olabilirdi. 6 milyona Hamburga gidiyormus.
Olmaz biz u23 10 no olsa bile direk 11 koyabileceğimiz birini arıyoruz oraya yedeğe birini değil. Ki 10 no için illa u23 bakmıyoruz zaten.

Enciso'da baya pahali olur gibi. Gecen sene 2 tane U23 oyuncu icin 31,5 ve 35 milyon bonservis koparmis takimi. Bunlara benzer rakamdan kapiyi acarlarsa sasirmam

Enciso
Lesley
Ousmane Diao
Assena Diao

Bitti gitti, hepsi u23 hepsini kullanabiliriz

Encisio opsiyonlu kiralıktır kesin bence Can'dan daha net bize uyan bir oyuncu, Mertens stili topçu, Can bizde sol kanat oynar anca

anlasma noktasi falan palavra

yabanci basinda 1 tane haber yok

Geri
Üst Alt