Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman fazla zaman kaybetmeden bitirelim. Can Uzun'un ben büyük potansiyel olduğunu düşünüyorum formun aksine ama Frankfurt belli ki onu bizim istediğimiz şartlara vermeyecek 50'nin altına bırakmayacaklar hal böyleyken zaman kaybetmeye gerek yon. Enciso bitme noktasındaysa bitirmek lazım. Sonra başkası alır baka kalırsın.Kesin Enciso.
Sabaha kadar encisoAnket geldi.
Can Uzun mu
Enciso mu
Enciso’yu Brighton’dan biliyoruz yaw. Ilk Chelsea maçında fena oynamıştı. Sonra bakınca Paraguay’dan alıp oynatıyor adamlar falan olmuştuk. Sonra o hype ile iyi sezon geçirip Brighton Big6’e yaklaşıp tavanı artırınca gözden düşmeye başladı. Çok genç olduğundan sürekliliği olan biri olmadığı için. Ona rağmen Chelsea parayı basıp Strasbourg’a aldı işte. Biz alırsak da sürekliliği doru işareti olur bence yineBizim milletimiz ilk ben buldum ben keşfettim demeye bayılıyor herkes scout olmus ülkede kahvedeki dayı bile anlıyor bu işten
Enciso kim anasını satayım sanki herkes oturup starsbourg maçı izliyor Dunya kupası yüzünden herhalde
Berbat bir topçu Beşiktaş sınıfı genç kategorisine yedek alınıyorsa eyvallah
Yoksa CL seviyesinde asla değil skor katkısı yok gibi geçiş oyuncusu belli belhanda style
Şimdi burda hypleniyor adam gelse kötü oynasa herkes sovecek oraya tartışmasız oyuncu lazim
Böyle ne olduğu belirsiz adamlar degil
Olmaz biz u23 10 no olsa bile direk 11 koyabileceğimiz birini arıyoruz oraya yedeğe birini değil. Ki 10 no için illa u23 bakmıyoruz zaten.![]()
Martin Adeline - Spielerprofil 26/27
Martin Adeline, 22, aus Frankreich ➤ ESTAC Troyes, seit 2024 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 10,00 Mio. € ➤ * 02.12.2003 in Épernay, Frankreichwww.transfermarkt.de
U23 10 no olabilirdi. 6 milyona Hamburga gidiyormus.