Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Bu anket kapanacak: .
Yeni bir Sneijder arıyorsak Bruno fernandes yeni bir Mertens arıyorsak olmo bu iki oyuncu da bizim oyun yapımız için uygun isimler brunoyu ne kadar çok istesemde Okan hocanın kafasında oynatmak istediği oyun için olmo biçilmiş kaftan keşke olsa

yav bu lesleyi bir maç izledim çok düz herif gibi gelmişti

aradığımız adam mı bu
Ne aradığımıza bağlı.

Pas yönü zayıf, presi iyi, önde basabilecek, topla gidebilen güçlü bir profil. Dinamiz katma, fizik kalite ve dikine dribblingler konusunda fark yaratır.

Thuram’ın olmamışı benim gözümde.

Ne aradığımıza bağlı.

Pas yönü zayıf, presi iyi, önde basabilecek, topla gidebilen güçlü bir profil. Dinamiz katma, fizik kalite ve dikine dribblingler konusunda fark yaratır.

genç lemina değil herhalde

pas ve hat kırma konusunda iyi değil gibi anlıyorum

umarım driblingle kırabiliyordur

ağır ve tepkisiz herif yazanlar da olmuş

ben çok izlemyemedim

Uefadan ceza alan kulup uçuk paralar harciyorken, gelir anlamında eli en guclu kulup neden sizce bonservis vermek yerine kiralık olayina gidiyor ? Dursun seviciler yanitlarsa sevinirim

Ne aradığımıza bağlı.

Bi ek yapıcam izninle admirim,

Abi 22 yaşında topçu tabii ki eksikleri olacak, kusurları olacak zaten bu kusurları olmasa bu eleman Camavinga vs olur Real Madrid'de olurdu.

Ama fiziğe ve altyapısına bakınca çocuğun kumaşının kaliteli olduğu belli. 20 milyona aslında bi cevher alıyosun, bunu işleyip 50-60 milyonluk bi 6 numara yapmak da senin elinde, siyahi mehmet topal ayarında bırakmak da.

Osımhen e yedek lazım al muadilmanjiyi bak işine bakın bunlar daha iyisini daha uygununu bulamaz macera aramaya gerek yok uzun boylu forvet bizim ligde iş yapıyor bakınız Trabzon’a ikinci uzun forveti zorluyorlar
Tiki taka ara pas vs bu ligde iş yapmıyor duran top da vursun topu indirsin yan ortalara kafayı vursun yeter geçen sene kim gol kralı oldu bakın anlarsınız

Fmcilrrin diaoyu istememe gibi bir durumu olamaz adam oyuna göre yeni arjantin roben

Osımhen e yedek lazım al muadilmanjiyi bak işine bakın bunlar daha iyisini daha uygununu bulamaz macera aramaya gerek yok uzun boylu forvet bizim ligde iş yapıyor bakınız Trabzon’a ikinci uzun forveti zorluyorlar
Tiki taka ara pas vs bu ligde iş yapmıyor duran top da vursun topu indirsin yan ortalara kafayı vursun yeter geçen sene kim gol kralı oldu bakın anlarsınız
U23'e uymadiktan sonra gider Vlahovic'i falan alirsin, Mouandilmadji nedir yav bildigin anadolu takimi topcusu.

Geri
Üst Alt