- 16 Haziran 2010
- 203.132
- 154.976
- 6.838
Tmm yaparızevet düzelttim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tmm yaparızevet düzelttim
Ağustosta bu kural değişir.
u23 forvet Stassin, kanat forvet, Nilson Angulo(Tel, Garnacho gelmezler diye düşündüğümden), 10 no buraya bir yıldız lazım Brahim Diaz(Bruno ve Odegaard çok imknasız geliyor bana), Yusuf Akçicek(Ahmetcan Kaplan) böyle bir plan var herhalde. Sara satılırsa da Reijnders'e gidilecek yada Reijnders 10 no olarak mı düşünülüyor?u23 forvet
u23 kanat forvet
10 numara
Türk stoper
Bunu yapacaklar bunu planlıyorlar kesin. Lesley harici 4 transfer söyleminide karşılıyor. Ekstra olarak Sara giderse yerine biri daha gelir.
u23 forvet Stassin, kanat forvet, Nilson Angulo(Tel, Garnacho gelmezler diye düşündüğümden), 10 no buraya bir yıldız lazım Brahim Diaz(Bruno ve Odegaard çok imknasız geliyor bana), Yusuf Akçicek(Ahmetcan Kaplan) böyle bir plan var herhalde. Sara satılırsa da Reijnders'e gidilecek yada Reijnders 10 no olarak mı düşünülüyor?
Yardımcı antrenör olarak aldığımız gerçeğiyle artık yüzleşmeliyiz. Herkes biliyor ama kimse söyleyemiyor.Okan Buruk Ogocukwu 'yu Uğurcan'ın alternatifi olarakta görüyor.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Buruk Ogocukwu 'yu Uğurcan'ın alternatifi olarakta görüyor.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ewtbu iyi kaynak mıydı
10 numaraya 100 milyon gömeceğizBiz niye herkesi kiraliyoruz birader.
Oulaiye 40 milyon sıkabilmek için bütçe lazımBiz niye herkesi kiraliyoruz birader.