Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Bu anket kapanacak: .
only wants Gala mi yoksa

Icardi kalirsa @Uğur İz

AVlO5.gif
Forumun 99% böyle olur acikcasi. @Tuna Köse haric

saglik kontrolden gecemedi galiba

stoper de dahil olmak üzere 3 5 adet elit herif gelmezse cl'de ilk 24 imkan dışı gibi, beklentim olmaz şahısen

ama ligi kazanmak lazım bi şekilde
bonservisiyle ponomarenko şu ortamda yapılabilecek en makul işlerden biri derim
Ugucukwudan zerre umudum yok dümdüz oyuncu
Bizim ligte geçişi önde keseceksin o yüzden sığır pres oynuyorsun önde kesmek içinde atık hızlı adam lazım 1.90 olup bu ligte performans veren kaç oyuncu var ? Atiba belki oda leylek gibi fitti
Deplasmanlarda açık alanı 1.90 adama bırakırsak
Geçen seneki samsun maçı benzeri çok maç oynarız Okan Ve scout tayfa genç oyuncu işini beceremiyor
Bakiniz Gery Medel Lucas Toreira
Bir tık üstü Lemina Melo Fernando
Daha uzun daha ağır oyuncular tutmuyor

10 numarasız 4-3-3 mü yapsak

Ederson-Lucas
Lesley

Hepsini değiştirme en azından 2 tanesini sat
2 tane A plus Adam koy noldu sara satiliyordu
Göbekli şekilde geldi
Sane den çık bir şekilde Planini önceden yap
Sara dan çik bir şekilde

Iki tane adam koy oraya sonra bakarsın gence
Çık bir şekilde derken? Şimdi bunun iki yolu var. Almak isteyen yoksa sözleşme fesih yaparsın. Ya da menejerine haber verirsin değerinin altında kulüp aratırsın. Öyle çık bir şekilde diyerek ne yazık ki çıkılmıyor... her eylemin Galatasaray menfaatlerine zararı olur. Ama oyunculara talip varsa değeri belli 3 aşağı 5 yukarı bir miktara satılır...

20260710_214505.webp

Ben beğendim valla. Top kontrolünün zayıf olması biraz kazma olduğu izlenimi veriyor ama olsun.

Bu Lesley 4 5 maca çıksın sonra oynatmazlar opsiyon dolmasın diye
Geçiniz boş transfer

Transfer sezonu başlamadan bize geleceğini hissediyorum diye yazmıştım. Mevcutta Sara satılmadan olma ihtimali yok ama Sara satılırsa da ilk tercihim Reijnders olurdu.

10 numara transfer edilecekti sözde?

kaportacı leşley torreirayı mı kesecek, sara'yı mı

biraz da gülelim

Çık bir şekilde derken? Şimdi bunun iki yolu var. Almak isteyen yoksa sözleşme fesih yaparsın. Ya da menejerine haber verirsin değerinin altında kulüp aratırsın. Öyle çık bir şekilde diyerek ne yazık ki çıkılmıyor... her eylemin Galatasaray menfaatlerine zararı olur. Ama oyunculara talip varsa değeri belli 3 aşağı 5 yukarı bir miktara satılır...
Menajerlerle arayı iyi tutar az koklatirsan çıkıyorlar rakibe Ostervolde nene Brown için 20 bandında teklifler geliyor sen bu adamlara teklif getiremiyorsan sen düşün
Sane bedava alındı bir şekil ücretinin bir kısmını ver gönder
Saraya elli tane teklif vardı ne oldu ?
Almakla olmuyor adam satacaksin
Barış noldu yok 50 60 konuşuluyordu

Geri
Üst Alt