Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.703
- 1.654
- 473
Ukraynalı oyuncu kesin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumun 99% böyle olur acikcasi. @Tuna Köse haric
Ugucukwudan zerre umudum yok dümdüz oyuncustoper de dahil olmak üzere 3 5 adet elit herif gelmezse cl'de ilk 24 imkan dışı gibi, beklentim olmaz şahısen
ama ligi kazanmak lazım bi şekilde
bonservisiyle ponomarenko şu ortamda yapılabilecek en makul işlerden biri derim
Osimhen fıtık olur gibi10 numarasız 4-3-3 mü yapsak
Ederson-Lucas
Lesley
Çık bir şekilde derken? Şimdi bunun iki yolu var. Almak isteyen yoksa sözleşme fesih yaparsın. Ya da menejerine haber verirsin değerinin altında kulüp aratırsın. Öyle çık bir şekilde diyerek ne yazık ki çıkılmıyor... her eylemin Galatasaray menfaatlerine zararı olur. Ama oyunculara talip varsa değeri belli 3 aşağı 5 yukarı bir miktara satılır...Hepsini değiştirme en azından 2 tanesini sat
2 tane A plus Adam koy noldu sara satiliyordu
Göbekli şekilde geldi
Sane den çık bir şekilde Planini önceden yap
Sara dan çik bir şekilde
Iki tane adam koy oraya sonra bakarsın gence
Menajerlerle arayı iyi tutar az koklatirsan çıkıyorlar rakibe Ostervolde nene Brown için 20 bandında teklifler geliyor sen bu adamlara teklif getiremiyorsan sen düşünÇık bir şekilde derken? Şimdi bunun iki yolu var. Almak isteyen yoksa sözleşme fesih yaparsın. Ya da menejerine haber verirsin değerinin altında kulüp aratırsın. Öyle çık bir şekilde diyerek ne yazık ki çıkılmıyor... her eylemin Galatasaray menfaatlerine zararı olur. Ama oyunculara talip varsa değeri belli 3 aşağı 5 yukarı bir miktara satılır...
Belirli 1 ücret karşılığında kişilere özel duyum veriyorum@Ahmet V. Duran sana gelen bilgileri alalım.