Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
ponomarenkolar bonnyler noluyor gomu mu bulduk aslan vadisi projesi arazisinde
bunlara bonservis gomunce nasi iki orta saha bi kanat bi de stoper alcaz
topcu lazim bize

ne servisi? voleybolcu mu aliyoruz?
officedoor.gif

PONOMARENKO'da net bir star isigi var cocuk beyaz Osimhen resmen
cok isterim ama bi yandan da nasi dakika bulcak ki bu cocuk

Forumun 99% böyle olur acikcasi. @Tuna Köse haric
La yok yav gitmesi gerektiğini ta ocaktan beri diyorum ama kavgayla dövüşle değil edebimizle saygı çerçevesinde.
Benim taktığım konu taraftarın gereksiz yükselişi. Adam serbest oyuncu belli ki seni de istemiyor artık, 2 ay önce kutlamalarda ağlamış tüm tribünleri selamlayarak el sallamış herif. Bitmiş bitirmiş kafada belki de futbolu.
Bizim taraftar hala gelmiş suçluyu bu adam belirlemiş.
Suçlu varsa dursundur. Sözleşme imzalanacaksa da suçlusu dursundur.
İcardi takımın abisi olacaksa girsin okanın yardımcısı olsun versinler 1-1.5 milyon oradaki taraflı da mutlu edilsin edilecekse.

Adam driblingde falan baya iyi nasıl yavaş olsun
ne biliyim oyle diyorlardi. herifin boyu 1.90 zaten. 1.70'lik adam iki adim atarken bu bir adim atiyor. kisa herifler daha hizli kosuyor gorunur videolarda ama gittigi mesafeye bakinca yavas olmadigi anlasiliyor.

La yok yav gitmesi gerektiğini ta ocaktan beri diyorum ama kavgayla dövüşle değil edebimizle saygı çerçevesinde.
Benim taktığım konu taraftarın gereksiz yükselişi. Adam serbest oyuncu belli ki seni de istemiyor artık, 2 ay önce kutlamalarda ağlamış tüm tribünleri selamlayarak el sallamış herif. Bitmiş bitirmiş kafada belki de futbolu.
Bizim taraftar hala gelmiş suçluyu bu adam belirlemiş.
Suçlu varsa dursundur. Sözleşme imzalanacaksa da suçlusu dursundur.
İcardi takımın abisi olacaksa girsin okanın yardımcısı olsun versinler 1-1.5 milyon oradaki taraflı da mutlu edilsin edilecekse.
Suclu elbette dursun ama icardi taraftari seviyorsa sosyal medyadan veda eder ve dursunun eline bu kozu vermezdi

Lesley'de top çalma, pas arası yapma ve net bir dribling özelliği var ki, ikisi de zaten aradığımız özellikler. Oyun kurucu özelliği olan bir merkez orta saha ile gayet birbirini tamamlayan bir ikili oluştururlar.

Lesley'de top çalma, pas arası yapma ve net bir dribling özelliği var ki, ikisi de zaten aradığımız özellikler. Oyun kurucu özelliği olan bir merkez orta saha ile gayet birbirini tamamlayan bir ikili oluştururlar.
Torreira yanına adam aldık sonuçta, onunla uyumlu olması gerekmiyor mu

Geri
Üst Alt