Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.804
- 7.913
- 1.233
Danilo Avrupa'ya tekrar dönmeyi düşünürse burda Melo gibi kemik kırar Aziz'imBotofago dan Danilo bizde iş yapar mı Orçunum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danilo Avrupa'ya tekrar dönmeyi düşünürse burda Melo gibi kemik kırar Aziz'imBotofago dan Danilo bizde iş yapar mı Orçunum![]()
Hocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?Alırdım Diao’yu, az parlatsam 50 kağıdı temiz var.
diao kronik sakat dostumAlırdım Diao’yu, az parlatsam 50 kağıdı temiz var.
Maliyet olarak çok fark olacak gibi durmadığı için sorabilirim sence Danilo mu Burnley deki talip olduğumuz mu takıma katkı sağlar?Danilo Avrupa'ya tekrar dönmeyi düşünürse burda Melo gibi kemik kırar Aziz'im
yabancı sınırından bağımsız değerlendiremeyiz bunu da normal şartlarda tabi ki DaniloMaliyet olarak çok fark olacak gibi durmadığı için sorabilirim sence Danilo mu Burnley deki talip olduğumuz mu takıma katkı sağlar?
Lemina ve Icardi ile devam edilen bir yolda zaten kendi kendimize yolları kapatmış oluyoruz..yabancı sınırından bağımsız değerlendiremeyiz bunu da normal şartlarda tabi ki Danilo
Bunun için önce gaza basılması gerekmez mi Muradım, en nihayetinde duran bir araçta frene basıldığını sadece şoför bilebilirCimbom transferde frene bastı
Dursun mu alacak bunlari?Reijnders,brahim Diaz,enciso,,pono,ordonez,van dik,vini tobias ulan çok mu şey istiyoruz.
Dursun iki gun yalandan gaza bastı su anda el freni çekik bekliyoruz Azizim Çiçek AbbasımBunun için önce gaza basılması gerekmez mi Muradım, en nihayetinde duran bir araçta frene basıldığını sadece şoför bilebilir![]()
Hocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?
Yedek forvet icin 20m para basmaya mantiksiz buluyorum
Paranin 10 ve 8 numaraya basilmasi lazim
20 m para degilYedek forvet icin 20m para basmaya mantiksiz buluyorum
Yedek forvet icin 20m para basmaya mantiksiz buluyorum
Benim o kadar param yok ahbBu arada Enes Ünal’ı alma şansınız var mı acaba çoook iyi giderdi