Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    189
  • Bu anket kapanacak: .
her şerde bi hayır vardır, u23 kuralı aşırı gerizekalı bi karar ama bizim takımın da gençleşmeye ihtiyacı vardı.

en azından bu süreçte 3-4 tane potansiyelli genç oyuncu katacağız kadroya ama kiralık ama bonservisli. bu da otomatik olarak takımın dinamizmini artıracak ve rotasyonunu çok rahatlatacak.
Kesinlikle fakat şu zamana kadar ısrarla dar rotasyonu tercih eden hocamız için bu sene bu ısrardan vazgeçecek diye düşünmek istiyorum.

Pape gueye yoklanmaz mı yaşıda ilerledi fiyatı düşmemiş midir? Lemina yerine pape gueye güzel upgrade olur

Kanal D'de Pele'nin filmi var izlememis olan varsa siddetle tavsiye ederim belki 3.-4 izleyisimdir.. O donemki brezilya kadrosu gercekten ayri bir efsane Garrincha - Vava - Didi - Cafu'nun 40 yil onceki versiyonu D.Santos muazzam bir ekip
Pelenin filmi diyince stallone ile olan sanip izleyeyim dedim değilmiş:/

Pape gueye yoklanmaz mı yaşıda ilerledi fiyatı düşmemiş midir? Lemina yerine pape gueye güzel upgrade olur
Genc lazim bence, lemina iki sene teker tukur oynar.. Gueye iyi oyuncu ama biraz daha iyisi lazim o yas grubunda birisi gelecekse bi tik daha iyi oyuncu lazim.

Bu yönetim Diaz Olmo Bruno filan alamaz

Osimhen kendi geldi adam

Sane de free agent ti

Bunların transfer yapma çapı yok
Erden Timur olmasa Toreira mertens Icardi filan da gelmezdi
Kavukçu maksimum çöp nerde var hepsini alır

ya abi sen yarım milyon takipçisi olan spor yorumcususun, kalkıp "bu ugucukvu için tek dileğim gelecek sene kadroda yer almaması" falan diyorsun

ayıp.

"izlediğim kadarıyla beğenmedim, takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah hoca faydalanır hayırlısı" de geç.

bu kadar çöp çekme meraklısı olmak çok garip

ya abi sen yarım milyon takipçisi olan spor yorumcususun, kalkıp "bu ugucukvu için tek dileğim gelecek sene kadroda yer almaması" falan diyorsun

ayıp.

"izlediğim kadarıyla beğenmedim, takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah hoca faydalanır hayırlısı" de geç.

bu kadar çöp çekme meraklısı olmak çok garip
Burdada bir sürü kişi daha adam formayı giymeden sahada görmeden adam leşley dedi bence buda ayıp

Geri
Üst Alt