Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Bu anket kapanacak: .
Gecen sezonu iki stoperle gecistirdik. Cok sukur Apo ile Sanchez sakatlanmadilar, uzun sure ceza almadilar. Biz bunlari zorlayacak yedek topcu beklerken bunlar gidip te Sanchez'i gonderirse yerine dogru durust adam alamazlar. Bir stopere kaliriz. Kisacasi boku yeriz.

Bizim takımımız zaten atlet bir takim
Apo Yunus ve Sara hariç nerdeyse 11 hepsi atlet
Bizi geçen sene yoran şey teknik kalite eksikti o kaliteyi koyan iki adamda Sara Ve Yunustu ikisi formsuz sakat olunca zorlandik

Bize teknik kalite lazım
Bir tane kanat bir tane 10 numara
Diaz Olmo Bruno gibi direk tabela değiştiren bilekli oyuncu
Birde adam geçip sıfıra inip çizgiyi kullanabilen bir skorer kanat gerisi kimi alırsa alsınlar

Im Peak GIF

ya abi sen yarım milyon takipçisi olan spor yorumcususun, kalkıp "bu ugucukvu için tek dileğim gelecek sene kadroda yer almaması" falan diyorsun

ayıp.

"izlediğim kadarıyla beğenmedim, takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah hoca faydalanır hayırlısı" de geç.

bu kadar çöp çekme meraklısı olmak çok garip
İsmail uc gomlek iyi demis. Keko niye bu kadar gaza geldiyse.

Bu herif zamanında burada ne kadar çok isteniyordu be

bu okan lesley 'i de stoeprde oynatip harcar

Cocuk kendisi görüyorsa şaşkınlıktan ölüyordur. Bu adam hakkında rapor hazırlanacak bir adam değil. Tutma ihtimali %10 bile değil zaten ilk bir kaç hafta dışında arada oyuna girmek dışında görmeyiz bile. 8 -10. hafta itibari ile unutulur bile kadroda oldugu. Asprillanın transferinin bir versiyonu. Sırf taraftar az oyalansın diye aldılar bu cocugu baska birsey degil.
Uğur karakullukçu sal forumu twitterde zaten darlıyorsun, burada da darlama bizi kardeşim.

İsmail uc gomlek iyi demis. Keko niye bu kadar gaza geldiyse.
ismail'i severim ama bu işler öyle o iyi bu daha iyi ile olmuyor

ismail çıksın bakalım PL temposuyla orta saha oynasın 3. maçta baldırını tuta tuta çıkar, senede 20'den fazla maça çıkamaz

Biri kesin Brahim Diaz diğerleri kim acaba? 10 no işi bizim en önemli transferimiz bence. Brahim Diaz olmasını isterim yaşına ve özelliklerine bakınca bize en uygunlardanbiri. Can Uzun'a da forumdakilerden daha olumlu bakıyorum bence onun da bize katacağı çok önemli özellikler var ve gelişime de çok açık. Bruno Fernandes zaten Osimhen seviye. Enciso ise bize uygun ama gerekli skor katkısını yapar mı? Bir de milli takımdaki özveriyi gösterir mi?

Abi bu Can Uzun takintisini anlamak cok guc. 10 numara bizim icin en kilit bolge. Sirf Turk diye orayi garanti cozemeyecek adama neden gidiyoruz? Bir de dunya kadar para basacaklar. Bu yonetim bazen ya akil tutulmasi yasiyor ya da art niyet var. Bizim oraya hic risksiz adam almamiz lazim. Ornegin Diaz veya Fernandes.

kalkın mahvolduk baby lemina kactı

Geri
Üst Alt