Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Bu anket kapanacak: .
ayrıca hem encisoda hem can uzunda metensten bu yana yapamadığımız maç kilitlendiği anda uzaktan sert ve isabetli şut olayı var

Onun kadar sükse yapmadı. Benim özellikle Bodo maçında dikkatimi çekmişti. Sonra bir kaç Cl maçında daha sırıtmadan oynamıştı. Diouf kadar pahalı olmayacağı kesin. Kendisi ile ilgili şu kadar istiyorlar tarzı bir haber de okumadım bilemiyorum o yüzden fiyatını.
20nin altina vermezler bence. Jakobs 8-9 verip de 20ye diuf almam acikcasi

Enciso da da oyun aklı mevcut

Sane de zaten bundan cok var ama biz saneye ayak uyduramadik hiçbir maçta,malum

Saneyle verkaca koca sezon 2 kez girdik sanırım

Oyun aklı diyince komik kaciyo hal böyle olunca

Grenwood ise penalti rekoru kıran ve kendine oynayan sapık bir canavar

Umrumuz dışi

Enciso da da oyun aklı mevcut

Sane de zaten bundan cok var ama biz saneye ayak uyduramadik hiçbir maçta,malum

Saneyle verkaca koca sezon 2 kez girdik sanırım

Oyun aklı diyince komik kaciyo hal böyle olunca

Grenwood ise penalti rekoru kıran ve kendine oynayan sapık bir canavar

Umrumuz dışi
Artık al kanattan yardır yardır git olayı bitti, defanslar ve forvetler çok sertleşti bugün Kane çok sönük kaldı tabi bu onu değersizleştirmez. Takım sistemine uygun adamlar almak gerekiyor, Bayern'in Kane'i ile İngiltere'nin Kane'i arasında bariz inanılmaz fark var ama Osimhen ve Haaland'ın takımlarında oynadığı futbol ile milli takımlarında ki oynadığı futbol değişmiyor, biraz artık fizik gücüne veya tam sistem olayına dönmeye başladı futbol. Yani ya fizik gücün üst düzey olacak, ya da ciddi bir sistem oyunu kurgulayacaksın bir kaç plan ile. Bizim en büyük eksiğimiz geriden ileriye top taşıyamamak ve oyun kuramamak Mertens'i net arıyoruz. Taktiğimiz çok kötü topu Osimhen'e at, Osimhen indirsin Yunus Sane Barış üçlüsünden birine versin, Osimhen tekrar forvete gitsin, bu üçlüden biri ona orta açsın :asd: Bu oyun tarzı da hata payını artırıyor özellikle atağa çıkarken yanlış şişirilen veya inen top geri atak olarak geri dönüyor. Pas futbolu da zayıf olunca teknik kapasitesi yüksek nispeten fizik düşük oyuncuların hepsi sönük kalıyor ki Torriera 3 sene 5 üzerinden 4 küsürlük oynarken, bu sene 3 küsürlüğe düştü Shancez, Apo hepsinde gerileme var bu da bahsettiğim atak yeme sebebinden, Almanya da Sane çok etkisiz oynamadı ama forvletleri olmadığı için Almanyanın ileride top tutamadılar, bu da ayrı handikap.

Son düzenleme:
ugoçöpwu'dan sonra çöpsico da mı gelior

ne kadar çöp varsa topladılar yine
geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır diyor
işinde istikrarla başarıyı sürdürmekte olan gözlem ekibimizi tekrardan tebrik ediyoruz
Pozitifco-Pulex-Nipper-Reachers-40cm-430x429.jpg

okan hocamın istediği oyuncular alınınca geriliyorum
ya zaten Uğur da söylüyor herkes aynı fikirde komple kadro yenilemesi beklemiyor ki kimse. Oulai imiş bilmem kimmiş yani adam mı kalmadı. Bize 8-10 öncelikli olmak üzere 2 adam ve duruma göre iyi bir 6 no lazım bunları çözz gerisi kolay ve bu pozisyonlar 7-8 aydır bas bas bağrıyor. Şimdiye çözmek lazımdı. Dünya kupası var anlıyorum ama bir noktada da vizyonda sıkıntı yaşıyoruz gibi. Önce şunları Osi seviyesi olmasa bile en azından Sane seviyesi adamlar ile çözebilirler, ki kadro kalitesi ancak böyle yükselir sonra sağına soluna öne arkaya yabancı genç mi, yerli mi bakıyorsun fırsat mı bakıyorsun bak yani.

Artık al kanattan yardır yardır git olayı bitti, defanslar ve forvetler çok sertleşti bugün Kane çok sönük kaldı tabi bu onu değersizleştirmez. Takım sistemine uygun adamlar almak gerekiyor, bizim en büyük eksiğimiz geriden ileriye top taşıyamamak ve oyun kuramamak Mertens'i net arıyoruz. Taktiğimiz çok kötü topu Osimhen'e at, Osimhen indirsin Yunus Sane Barış üçlüsünden birine versin, Osimhen tekrar forvete gitsin, bu üçlüden biri ona orta açsın :asd:
Enciso dar alanda ve geniş alanda gayet etkili abi

Mertesin top sureni ve çalım atanı

Şutor üstelik

ugoçöpwu'dan sonra çöpsico da mı gelior

ne kadar çöp varsa topladılar yine
geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır diyor
işinde istikrarla başarıyı sürdürmekte olan gözlem ekibimizi tekrardan tebrik ediyoruz
Pozitifco-Pulex-Nipper-Reachers-40cm-430x429.jpg
Hocam sen depresyona girmişsin vallah

Bu kadar karamsar degildin

bi kadro dizimi yapilsinda, gece purosu icmek suretiyle keyif deryasına kapilalim

Enciso sakatlanmadan önce sansasyonel denebilecek bir wonderkid idi ama o süreç kısa sürdü, hemen sonraki sezon başlarında olması lazım sakatlandı... Sonra 2 sezon falan doğru dürüst ritim bulamadı, tabi süreleri de sınırlı kaldı zaten... Geçen sezon Strasbourg'da ne yaptı onu bilemiyorum tabi... Milli takımda iyi göründü ama oralardaki birkaç maçlık performansı çok baz almamak lazım, ki 90dk'yı rahat çıkarabiliyormuş gibi de görünmedi... Eğer Strasbourg sezonunda toparlanma varsa girilebilecek bir risk ama istikrarına ve sağlığına çok da fazla bel bağlamamak lazım, alternatifleri de ilk 11 seviyesinde olmalı o riske girilecekse...

Geri
Üst Alt