Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.265
- 17.913
- 2.228
ayrıca hem encisoda hem can uzunda metensten bu yana yapamadığımız maç kilitlendiği anda uzaktan sert ve isabetli şut olayı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20nin altina vermezler bence. Jakobs 8-9 verip de 20ye diuf almam acikcasiOnun kadar sükse yapmadı. Benim özellikle Bodo maçında dikkatimi çekmişti. Sonra bir kaç Cl maçında daha sırıtmadan oynamıştı. Diouf kadar pahalı olmayacağı kesin. Kendisi ile ilgili şu kadar istiyorlar tarzı bir haber de okumadım bilemiyorum o yüzden fiyatını.
Artık al kanattan yardır yardır git olayı bitti, defanslar ve forvetler çok sertleşti bugün Kane çok sönük kaldı tabi bu onu değersizleştirmez. Takım sistemine uygun adamlar almak gerekiyor, Bayern'in Kane'i ile İngiltere'nin Kane'i arasında bariz inanılmaz fark var ama Osimhen ve Haaland'ın takımlarında oynadığı futbol ile milli takımlarında ki oynadığı futbol değişmiyor, biraz artık fizik gücüne veya tam sistem olayına dönmeye başladı futbol. Yani ya fizik gücün üst düzey olacak, ya da ciddi bir sistem oyunu kurgulayacaksın bir kaç plan ile. Bizim en büyük eksiğimiz geriden ileriye top taşıyamamak ve oyun kuramamak Mertens'i net arıyoruz. Taktiğimiz çok kötü topu Osimhen'e at, Osimhen indirsin Yunus Sane Barış üçlüsünden birine versin, Osimhen tekrar forvete gitsin, bu üçlüden biri ona orta açsınEnciso da da oyun aklı mevcut
Sane de zaten bundan cok var ama biz saneye ayak uyduramadik hiçbir maçta,malum
Saneyle verkaca koca sezon 2 kez girdik sanırım
Oyun aklı diyince komik kaciyo hal böyle olunca
Grenwood ise penalti rekoru kıran ve kendine oynayan sapık bir canavar
Umrumuz dışi
Bu oyun tarzı da hata payını artırıyor özellikle atağa çıkarken yanlış şişirilen veya inen top geri atak olarak geri dönüyor. Pas futbolu da zayıf olunca teknik kapasitesi yüksek nispeten fizik düşük oyuncuların hepsi sönük kalıyor ki Torriera 3 sene 5 üzerinden 4 küsürlük oynarken, bu sene 3 küsürlüğe düştü Shancez, Apo hepsinde gerileme var bu da bahsettiğim atak yeme sebebinden, Almanya da Sane çok etkisiz oynamadı ama forvletleri olmadığı için Almanyanın ileride top tutamadılar, bu da ayrı handikap.
ya zaten Uğur da söylüyor herkes aynı fikirde komple kadro yenilemesi beklemiyor ki kimse. Oulai imiş bilmem kimmiş yani adam mı kalmadı. Bize 8-10 öncelikli olmak üzere 2 adam ve duruma göre iyi bir 6 no lazım bunları çözz gerisi kolay ve bu pozisyonlar 7-8 aydır bas bas bağrıyor. Şimdiye çözmek lazımdı. Dünya kupası var anlıyorum ama bir noktada da vizyonda sıkıntı yaşıyoruz gibi. Önce şunları Osi seviyesi olmasa bile en azından Sane seviyesi adamlar ile çözebilirler, ki kadro kalitesi ancak böyle yükselir sonra sağına soluna öne arkaya yabancı genç mi, yerli mi bakıyorsun fırsat mı bakıyorsun bak yani.okan hocamın istediği oyuncular alınınca geriliyorum
Enciso dar alanda ve geniş alanda gayet etkili abiArtık al kanattan yardır yardır git olayı bitti, defanslar ve forvetler çok sertleşti bugün Kane çok sönük kaldı tabi bu onu değersizleştirmez. Takım sistemine uygun adamlar almak gerekiyor, bizim en büyük eksiğimiz geriden ileriye top taşıyamamak ve oyun kuramamak Mertens'i net arıyoruz. Taktiğimiz çok kötü topu Osimhen'e at, Osimhen indirsin Yunus Sane Barış üçlüsünden birine versin, Osimhen tekrar forvete gitsin, bu üçlüden biri ona orta açsın![]()
Hocam sen depresyona girmişsin vallahugoçöpwu'dan sonra çöpsico da mı gelior
ne kadar çöp varsa topladılar yine
geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır diyor
işinde istikrarla başarıyı sürdürmekte olan gözlem ekibimizi tekrardan tebrik ediyoruz
![]()
Bence 8-10'a garanti isimlere gitmek daha doğru diye düşünüyorum, bu sefer sürekli her sene adam değişiyoruz.Enciso dar alanda ve geniş alanda gayet etkili abi
Mertesin top sureni ve çalım atanı
Şutor üstelik
Uğurcanbi kadro dizimi yapilsinda, gece purosu icmek suretiyle keyif deryasına kapilalim