Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    113
  • Bu anket kapanacak: .
heis bence de 10 numaraya tartışmasız bi isim isterim, bazı mevkilerde (mesela stoper veya kale) tecrübe çok mühim.

ama illa wonderkid alacaksak o halde ensico veya can uzun'dan birini tercih ederim. bu arada Can'ı daha çok tercih ederim çünkü elemanın doğuştan gelen bi skor yapma becerisi var. yani Can baya gol krallığına oynayabilecek potansiyelde bi oyuncu.

ikisinden biri dersen can uzun tabii

suratımda pis bir sırıtışla kabul edeceğim herifler: nico paz, foden, olmo, de ketelaere, batrakov, mason mount

Bence Can Uzun alınacak 10 profilinden bağımsız Lang yerine düşünülüyor

herkesin odaklandığı nokta sadece ilk11 düzeni geçen sezon bizim en çok problem yaşadığımız konu rotasyondu, şöyle bakmak gerekirse İcardi çıkınca 9+1 Lesley'i ekleyince 9+2 durumdayız yani 3 oyuncu gelecek gibi görünüyor, 10 no,stoper, yedek forvet..ama buraya 8 numara ve sol kanatta lazım, gidecek yabancı oyunculara göre ya da + türk oyuncu alıp planlama yapılacak

Sara kalsa bile bize 8 numara lazım, eğer Sara'yı satarsak Reijnders+Emirhan İlkan gibi bir şey yapılmalı diye düşünüyorum, kadro geniş olmalı, ayrıca Can Uzun alınırsa +olarak kanatta da oynayabilen Enciso ya da Brahim alınmalı, kanada alacağımız +1 oyun da kurabilen bir oyuncu olmalı,totale baktığımızda ihtiyacımız şu
Reijnders
Brahim ya da Encisio
Can Uzun
Franculino yada Ponoramenko
Stoper( bu transfer için muhtemelen Sara feda edilecek edilirse +Emirhan İlkhan)
Ali Habeşoğlu ya da Bertuğ Yıldırım (3.forvet)
Stoper (yerli genç bir yatırım Arda kiralanırsa düşünülebilir Emirhan Başyiğit gibi)

plan bu tarz olmalı benim fikrim

Transferlerimiz hiç içime sinmiyor. İleri değil geri gidiyor gibi takım ama inşallah yanıltırlar.

Valla sakatlık konusu yüzünden satarım gibi. Zaten bir serbest kalma maddesinden bahsediliyordu varsa öyle bir madde alabilir Como zira maaşı da diğer oyunculara göre 2.1-2.3 civarı bir şeydi sanırım.

Ben de kabul ederdim ya galiba, ama zor karar. Kazimcan da +4 e dahil etti kenidini fotma giyerse.

Vay be Can Uzun'un bu kadar istenmesi duygulandırdı
Sad Vince Mcmahon GIF by Justin
Ikisi de yazsa o opsiyonu sevmcerdim acikcasi ama o kadar para yok heralde

Çok garip bir taraftar kitlesi var hem burada hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta
Genç oyuncu alınır bu kim bu mu şampiyon yapacak denir yaşlı ama isimli oyuncu alınır bu yaşta adama bu kadar para verilir mi genç oyuncu alınsın denir
Ama gerçek olan şu ki 10+4 kuralı var ve 4 oyuncu genç olmak zorunda eğer genç derken yamal gibi isimli genç bekleniyorsa daha çok beklenir zira isimli gençler bizim lige gelmez onun için ilk resmi maçına Ağustos ortasında çıkacak son dört yılın şampiyonu olan takımımıza güvenmek her çıkan isimde sırf rakip iyi bir oyuncu alıyor
diye yangın yapmamak lazım son dört sezondur bu dönemlerde bittik mahvolduk denir sonra da şampiyon biz olduk mu yok rakip saçmaladı yok hoca şanslı şöyle oldu böyle oldu denir ilginç yani

herkesi satıyoruz da kaliteli adam koyabilecek miyiz yerlerine

koysak uyum ne kadar sürecek

Ugocukwo
Enciso(can olmazsa vs.)
Panomeranko*
Nhaga

+4u epey ihtiyac/rotasyon olarak degerlendirmis oluruz gibi.

O zaman lemina ve icardi'den su an acik duran 2 kontenjan ne olacak acaba. Direkt ikisiyle de kontrat mi yaparlar? Leminaya okey ama icardi olmamali bence.

Enciso bayağı yetenekli, world class sınırlarına çıkabilecek tavanı da var ama 10 no için playmaker ve kaşar topçu istiyorum baştan beri.

u23 olmayan 1 hakkımız var zaten onu da doğru kullanmalıyız.

Enciso veya Can Uzun'dan biri gelecekse Sara ile sezon geçmez.

Enciso beğenilmiyor ben de isterim isimli 10 no ama brahim Diaz gelmez buraya bruno fernandes de osimhen paketine yakın bir maliyet kaldırmak zor olur bunu yani isimli yıldız 10 almak zor iş enciso uygun olur can uzuna göre bize daha uygun profil

Enciso bayağı yetenekli, world class sınırlarına çıkabilecek tavanı da var ama 10 no için playmaker ve kaşar topçu istiyorum baştan beri.

u23 olmayan 1 hakkımız var zaten onu da doğru kullanmalıyız.
Ben de o pozisyona bahsettigin gibi profil bekliyordum ama Enciso ile kafam karismadi da degil, nereye kullanacacagiz (eger enciso olursa) ana kontenjanda 1 hakkimizi

Stoper alternatifimiz de eksik, ben oraya u23 bakarlar diye dusunmustum ama Leminaya kontrat verirsek orasi da "e tamam" gibi oluyor.

Enteresan oldu yav.

Geri
Üst Alt