Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
10 numara pozisyonun ne Can ne de Enciso içime sinmiyor. Bize oyun profili olarak final pası atıcak,kanat forvet bağlantısı yapıcak,şut çekecek adam lazım. Enciso ve Canda sadece şut var pas işleri belirgin özellikleri değil.

Ayrıca o bölge Türk veya u23 kontenjanıyla geçiştiriliyorsa bunlar ciddi ciddi İcardi ile imzalayacak heralde

Ben de o pozisyona bahsettigin gibi profil bekliyordum ama Enciso ile kafam karismadi da degil, nereye kullanacacagiz (eger enciso olursa) ana kontenjanda 1 hakkimizi

Stoper alternatifimiz de eksik, ben oraya u23 bakarlar diye dusunmustum ama Leminaya kontrat verirsek orasi da "e tamam" gibi oluyor.

Enteresan oldu yav.
Reijnders diyeceğim de o gelse Sara’nın kalması saçma olur.

Ben de o pozisyona bahsettigin gibi profil bekliyordum ama Enciso ile kafam karismadi da degil, nereye kullanacacagiz (eger enciso olursa) ana kontenjanda 1 hakkimizi

Stoper alternatifimiz de eksik, ben oraya u23 bakarlar diye dusunmustum ama Leminaya kontrat verirsek orasi da "e tamam" gibi oluyor.

Enteresan oldu yav.
İcardi ile imzalayacaklar işte yerini yapıyorlar. U23 forvet ve 10 numara alıp icardi ile imzalayıp bitirecekler

İcardi ile imzalayacaklar işte yerini yapıyorlar. U23 forvet ve 10 numara alıp icardi ile imzalayıp bitirecekler
Yani panomerenko baya hypelandi , bilmiyorum herifi ama yorumlarina guvendiklerim pozitif yazdilar burda. Yedek forvetin genc olmasi bence olmasi gereken ama iste orda oraya 20 lik paket mi icardiye 5 6 mi diye sorsalar baskanin ne sececegi belli gibi.

Ama cok mantiksiz yav, icardi can ciger guzelde adam 4 sezon bizdeyse 1.5 sezonu yok gibi bir sey oldu sakatliklar /tatiller/formsuzluk derken. 10 maas aldi bu surectede.

Yani panomerenko baya hypelandi , bilmiyorum herifi ama yorumlarina guvendiklerim pozitif yazdilar burda. Yedek forvetin genc olmasi bence olmasi gereken ama iste orda oraya 20 lik paket mi icardiye 5 6 mi diye sorsalar baskanin ne sececegi belli gibi.

Ama cok mantiksiz yav, icardi can ciger guzelde adam 4 sezon bizdeyse 1.5 sezonu yok gibi bir sey oldu sakatliklar /tatiller/formsuzluk derken. 10 maas aldi bu surectede.
İyide biz kime harcayacaz parayı

Çok üst düzey 10 numara mı geldi ? Hayır
Çok üst düzey 8 mi aldın ? Hayır
Çok üst düzey 6 mı aldın ? Hayır

Ee imzalamak istediğin adam nerde dolaşıyor Amerika’da hala 100 kilo

nie ahbert kadro derinliği gerekmiyo mu
yedekten girdiği maçlarda iş yaptığı oldu sara'nın

reijnders düzeyi herifler alınmazsa clye gitmeğe pek gerek olduğu da söylenemez doğrusu
Buda var ama sanmiyorum o bollugu okan hocanin isteyecegini, yedek kalirsa iyice saladabilir sara maalesef. Kolay denklem degil ama muthis olurdu tabi o bollukta olmak, CL lig derken cok rahat elinde rotasyonla dondurebilirdin

İyide biz kime harcayacaz parayı

Çok üst düzey 10 numara mı geldi ? Hayır
Çok üst düzey 8 mi aldın ? Hayır
Çok üst düzey 6 mı aldın ? Hayır

Ee imzalamak istediğin adam nerde dolaşıyor Amerika’da hala 100 kilo
10 numaraya diye bekliyordukheralde hepimiz forumca iste. Ama zaten az buz para tutmuyor opsiyonlarini da dahil edersen o liste. Maas kismi cok onemli detay haline geliyor hatta.

Ugocukwo
Enciso/can uzun(ikisi de olmaz heralde)
Panomeranko
Ve sara giderse Reijnders ya da ikisi beraber bilemedim.

Lemina ya kontrat isine okeyim, zaten ilk 11 cikaramaz butun sezon + iyi hamle kulubeden.

Icardi olmamali ama, asiri mantiksiz

Buda var ama sanmiyorum o bollugu okan hocanin isteyecegini, yedek kalirsa iyice saladabilir sara maalesef. Kolay denklem degil ama muthis olurdu tabi o bollukta olmak, CL lig derken cok rahat elinde rotasyonla dondurebilirdin

heis realite şu
cl'de çeyrek/yarı final gören her takımın her bölgede 2-3 oyuncusu bulunuyor
biz s2 taşağa bağlayıp son 16 zor yapmışız, orda da 4 yeyip oturmuşuz
şu anki kadro mevcut haliyle ilk 24ü de göremez

takım o katlara çıkar ise, deplasmanlardan bi şekilde çıkabilecek kudrette olması gerekiyor
bunun için de -defans başta olmak üzre- her bölgeye elit birer adam, arkalarında da sara tarzı vasat/vasat üstü herifler beklemeli

nie ahbert kadro derinliği gerekmiyo mu
yedekten girdiği maçlarda iş yaptığı oldu sara'nın

reijnders düzeyi herifler alınmazsa clye gitmeğe pek gerek olduğu da söylenemez doğrusu
Yedek yapmam Sara’yı, yedek olursa 150 kiloya falan çıkar.

Enciso bayağı yetenekli, world class sınırlarına çıkabilecek tavanı da var ama 10 no için playmaker ve kaşar topçu istiyorum baştan beri.

u23 olmayan 1 hakkımız var zaten onu da doğru kullanmalıyız.

aynı fikirdeyim admirim ama oldu ya Enciso veya Can Uzun geldi, o zaman Sara'yı satıp (veya satmasak bile artık neyse) 8 numaraya tam böyle tecrübe abidesi kaşar bir playmaker gelmeli (şu haliyle bile olsa Bruyne gelse herhalde havaya uçarım)

heis realite şu
cl'de çeyrek/yarı final gören her takımın her bölgede 2-3 oyuncusu bulunuyor
biz s2 taşağa bağlayıp son 16 zor yapmışız, orda da 4 yeyip oturmuşuz
şu anki kadro mevcut haliyle ilk 24ü de göremez

takım o katlara çıkar ise, deplasmanlardan bi şekilde çıkabilecek kudrette olması gerekiyor
bunun için de -defans başta olmak üzre- her bölgeye elit birer adam, arkalarında da sara tarzı vasat/vasat üstü herifler beklemeli
Katilmaktayim, avrupada is yapmak isteyen mantalite dedigine cikiyor apacik sekilde.

O noktada yonetimin sampiyon title i ile kendini tasidigi denkemde sorun yasiyoruz. Planlamada lig bazli hedefleme var , avrupa ikinci kisim -olursa ne ala dedikleri nokta bence.(her seye reset atiliyor sampiyonlukta - demekki dogru yapiyoruz diyorlar-hoca da dahil bazi noktalarda, bu sezon yemedi tam taraftar nezdinde ama 2 transfere pamuk olur herkes gene)

Ben biraz daha avrupa hedefli kadro olmasi ve o kadronun zaten vasat ligimizi zorlanmadan alacagi dusuncesindeyim ve arzusundayim. Burdaki en negatif faktor TFF hakem ve o tur sacmaliklar iste. O isler olmasa dedigimize ve istedigimize gelecek.

Can enciso seçimi yapmak yerine can sol olmak üzere farklı mevkilerde de kullanıp
Can+Enciso+Reijferns şeklinde yapmalıyız.

Lesley
Enciso gelirse
Muhtemelen forvetede genç biri gelecek
Bir tane tecrübeli 8 no ve kanat alınmalı bu isimler tecrübeli olmalıdır

Enciso farklı özellikleri olan bir oyuncu 10 numarada kanat oyuncusu gibi oynar bu durumda 8 numara kadife ayaklı oyun kurucu olmalıdır şarttır yoksa sıkıntı yaşarız

10 numara net bir isim olmalı Osimhen gibi

U23 ü kanat,forvet,ön liberoya kullanmalıyız

Salı günü bombalar patlayacak.

Geri
Üst Alt