Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    131
  • Bu anket kapanacak: .
Biz hatanın en büyüğünü nerede yapıyoruz biliyormusun sevgili Tuna?Alırken .Sonrada böyle meeeletiyoruz taraftarı işte.
Geçen sene bu herifi bu paralara hiç istemedim ya. Koca kulüpten bir akıllı da çıkıp dayı biz ne yapıyoruz neyin 5 milyon maaşı singo kim diyemedi.

Kendini kanıtlamış osimhen 7 milyona oynadı bizde geçen sene ya.

Can alınmalı da o iş maaş konusunda yeni bir singo doğuracak gibi ilerliyor.

Üretmez ki bu hücum hattı hepsi kisir adam

Osimhen hariç 20 gole yaklaşacak tek bir oyuncu yok

Rakip Kerem Greenwood Assensio
Birde forvet alacak

Hepsi skorer adam daha Talisca var

Şu yazdığın kadroda 3. Hafta Yunus 11 oynar
normal bi durumda sakatlık olmazsa osimhen bu ligde 30+ yazmalı zaten. adamların izlenmeden 20 yazdığı lig burası. başakşehirli özbek falan.

sane performasın altında kaldı bu sezon da kısır kalırsa komple sıkıntı zaten.

barış her zaman skor yapabilecek bi topçu saçmalasada + savunma adam kovalamada var.

geçen sezonun sara falan oynadığı kadroda enciso fark yaratır önünde osimhen yanında sane var.

fenerde bu 4 hücumcudan geriye dönüp kim savunma yapcak acaba.

Geçen sene bu herifi bu paralara hiç istemedim ya. Koca kulüpten bir akıllı da çıkıp dayı biz ne yapıyoruz neyin 5 milyon maaşı singo kim diyemedi.

Kendini kanıtlamış osimhen 7 milyona oynadı bizde geçen sene ya.
Bonservis abartılı olmadığı sürece bir derece.Lakin maaş okadar önemli bir konu ki.Takim içi dengeler den tutta neresinden tutarsan tut.Cok düşünülmeli.Lakin olmuyor .İnşallah bu transfer dönemi dikkat ederler.

6da torreira var diye yanına sürekli fiziksellik arıyoruz. Direkt torreira ile vedalaşsak nasıl olur?

Ugochukwu Premier League'de bonuslar ile 2,3 milyon net aliyormus. Genelde takimlarda ligden düstügü an 30% falan maas indirim maddesi oluyor. Almanyada bu mesela her takimda var. PL'de de olsa, herifin maasi suan 1,6 milyon civari olmali. Yani bonuslar ile 3 den fazla vermek bana hic normal gelmez.

image.png

images

Bonservis abartılı olmadığı sürece bir derece.Lakin maaş okadar önemli bir konu ki.Takim içi dengeler den tutta neresinden tutarsan tut.Cok düşünülmeli.Lakin olmuyor .İnşallah bu transfer dönemi dikkat ederler.
Hazır icardiden de çıkmışken 6 milyonluk bir esneme var.
Leminayı da şutla 8,5 olsun.
Sonra sırayla bu dönem 2 adamı elden çıkarıp
(sane-singo-sara) 17 milyon euroluk bir boşatlma daha yapıp hem başarıya aç hemde kendini kanıtlayıp başka takımlara gidebilecek potansiyellere max 1.5 maaş verip geçmemiz lazım.

Elalem atta’yı 1,5 maaşa oynatıyor.
diao parlama zamanında800 bin maaş alıyor.
sol bek diouf 400 bin euroya kendini tüm avrupaya gösteriyordu.
Böyle adamlar lazım. Sonra doymuşluk diyoruz.
Para alıp fiziki durumu elverdiği sürece bu takımda
icardi, barış, osimhen, torreira, sallai dışında çabalayan adam görmedim ben.
Yazık ya valla. Az parlayana da hop zam.
Boey bile salmış çünkü amacı bitti herifin.

İcardi son iki sakatlıkla bitti adam, vedalaş. Lemina fiziki durumu ve odağı düştü vedalaş abi gerek yok artık.

şut özelliği çok iyi sanırım sadece 5-6dklık video izledin
:) senin tüm maçlarını izledigini anlıyorum o zaman bir söylesene gecen sene attıgı 12 golun kacı ceza sahası dısı. Ben istatistiklerde pek göremedim çünkü. Hatta ondan onceki sene de göremedikm cok. Ama sunu diyorsan bilmem adam iyi sut atıyor da şerefsiz kaleciler hep kurtarıyor :)

Peki üstad mevcut oyun yapımıza Can uzun mu enciso mu daha uyar. Sen olsan hangisini seçerdin.Baba 10 olmuyorsa
İkisini de seçmem, benim tercih hakkım olsa oyunu yönetecek oyuncu ararım.

Onun dışında da aynı maliyete yerli diye Can’ı seçer, 8 numaraya Reijnders falan kovalardım.

Geri
Üst Alt