Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .
Sidiklinin kariyerinde o kadar golü yok azizim. O kadar golü olsa fenerli dingozlar direkt lukaku bu adam derlerdi
Erayım oynadığı maç sayısı ve ligi de göz önüne alırsak inan Sidiki geliyor aklıma, bu tarz profiller için 10 ve üzeri büyük risk bana göre.

Greenwoodu bitirmislerse kesin muhabirlere soylettiklerinden 1.5 - 2 kat para vermislerdir.

Bu arada kerem - arabsitan tivitleri vardi tek tuk, kolpadir heralde?35 veriyorlar , bublar 40 istiyor falan yaziyordu

çocuk ölüyor sarı kırmızı diye
HNCUXeZWsAEKuwV
Cocugun kafa tamam olmus ama 30 M ne yav :(

Benim bu transfer döneminde tek beklentim UEFA listelesine Günay, Ahmed, Kaan ve (mümkünse) İlkay'ın yazılmaması. Özellikle ilk 3 isimden biri bile yazılırsa yazıklar olsun diyorum.

Plansızlıktan geberecez yıllardır bıktık artık ya.Git net adamları al sonra gençlere bakarsın.
Şuan tek olmazsa olmaz mevki 10 numara.Al gel. Gerisini düşünsende olur vakit harcasanda olur.10 numaraya dair neyi bekliyorlar anlam vermek çok güç.10 numarayı getir "mesela julian brandt " yine uzun canı bekle.

Greenwoodu bitirmislerse kesin muhabirlere soylettiklerinden 1.5 - 2 kat para vermislerdir.

Bu arada kerem - arabsitan tivitleri vardi tek tuk, kolpadir heralde?35 veriyorlar , bublar 40 istiyor falan yaziyordu
Kerem haberi yalanmis

Marislya ile anlaşıldı meselesi 5 gun önceki haberin tekrarı

Dün emoji atan hıyar altında ezilmiş sanırım.. tekrar twit attı

Limit,ödeme planı sorunu var.imza yok,uniteddan onay yok

Tüm transferlerde vergi var ama hiç dillendirilmez. TS çok gözüksün diye vergili fiyatını yazdı, sen de TS’li edasıyla eleştiri mahiyetinde yazıyorsun.
Dış transferlerin bonservis ödemesinde yok vergi falan, niye olsun zaten.

Butun bu u23 kontenjani vs derken Jelerti ne yapacagiz?

Cukwo
Pono*
Enciso*
Nhaga

Zaten 4 teoride

Geri
Üst Alt